Sinop siyasetinde yeni isimler sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de uzun yıllardır Sinop'ta faaliyet gösteren Yazıcılar Ticaret Merkezinin (YTM) yeni nesil sahibi, genç iş adamlarından Süleyman Yazıcı.

Yazıcı'nın yerel seçimlerde Sinop'tan AK Parti belediye başkan aday adaylığı için başvuru yapacağı konuşuluyor. Aktif siyasete atılmaya hazırlanan Yazıcı, aynı zamanda Sinop Ticaret ve Sanayi Odasında (STSO) iki dönemdir meclis üyeliği görevini sürdürüyor. Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmayan Yazıcı'nın önümüzdeki günlerde bir açıklama yaparak, aday adaylığını resmileştirmesi bekleniyor.

SÜLEYMAN YAZICI
1980 Sinop Gerze doğumlu olan Süleyman Yazıcı, yaklaşık 40 yıldır Sinop merkezde perakende sektöründe faaliyet gösteren ve 20 bini aşkın müşteri portföyü ile yıllardır Sinop'a önemli bir katma değer sağlayan YTM Yazıcılar Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor. 

Sinop Ticaret ve Sanayi Odasında 2 dönemdir meclis üyeliği görevini yürüten Süleyman Yazıcı, toplumun tüm kesimleri tarafından sevilen kişiliği ile biliniyor.
Editör: Vitrin Haber