Sinop eski belediye başkanlarından Hamza ince, seçim gezilerine ziyaret eden AK  Haziran’da Sinop AK Parti diyecek” dedi.

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’le birlikte ilçelerde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren  Hamza İnce AK Parti için destek istedi.
 
Seçim gezilerinin son durağında Boyabat Seçim Koordinasyon Merkezinde partililere konuşan Hamza İnce; “ Seçmenimizden öncelikle dua istiyoruz. Zira her işin başı dua. Ak Parti hükümetimizin 14 yılda yaptıklarını bu millet görüyor. Hemşerilerimiz görüyor. Sizler görüyorsunuz. Bizim hedefimiz ülkemiz için, geleceğimiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak,  çocuklarımız için geleceğimiz için hep beraber başarmak YENİ TÜRKİYE’yi birlikte inşa etmek. Bu süreçte bize düşen görev vatandaşa doğru mesajı iletebilmek. Bizler AK Parti’nin Sinop’ta 2-0 yapacağına inanıyoruz. Bu demek oluyor ki Sinop gücüne güç katacak ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde daha güçlü temsil şansı bulacak. Yatırımlardan ilimiz fazlasıyla yararlanacak” dedi.


Duamız ve desteğimiz Nazım Maviş ile birlikte 
Yaptığı konuşmada Nazım Maviş’in Sinop’un bir evladı ve hizmet insanı olduğuna dikkat çeken Hamza İnce; “Nazım Maviş kardeşimiz genç pırlanta gibi bir insan. Çalışkan, başarılı. Tuttuğunu koparan bir kardeşimiz. Duamız ve desteğimiz Nazım Maviş ile birlikte. İnşallah kendisini 7 Haziran seçimleri sonrasında, Cengiz Tokmak kardeşimizle birlikte Sinop’un bir milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine göndereceğiz. Kendisinin ülkemizde ve ilimizde hayırlı işlere vesile olmasını sağlayacağız. Tedbir bizden takdir Allah’tan” diye konuştu.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’de yapmış olduğu selamlama konuşmasında; “Ülkemiz için milletimiz için gece gündüz demeden çalışacağına inandığımız milletvekili adaylarımıza destek olmak için, Boyabat, Durağan ve Saraydüzü İlçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gördüğümüz şu ki vatandaşlarımız AK Parti’yi ve vekil adayı kardeşlerimizi gönülden seviyor. Destek tam diyor. İnşallah 7 Haziran akşamı seçimin galibi olarak kutlamayı hep birlikte yapacağız” diye konuştu. 
 
Editör: Vitrin Haber