Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ve AK Parti ilçe teşkilatı AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’i mecliste ziyaret etti.

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Usta, Belediye Meclis Üyeleri Salih Yılmaz, Hüseyin Büyük, Hüseyin Dede, Dursun Demirpençe, İlyas Öz, Seher Öztekin ve Serfinaz Yanık ile birlikte AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’i ziyaret etti. Durağan heyeti olarak Milletvekili Maviş’e hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçenin ihtiyaçları ve talepleri ile ilgili de fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. 

Kılıçaslan; “Ziyaretimizde Sayın Milletvekilimiz bizleri son derece samimi ve sıcak karşıladı. Kendilerine teşekkürlerimizi sunduk. İstek ve taleplerimizi iletip çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. İlçemizin sorun ve beklentilerini Ankara’dan takip edecek genç ve dinamik bir milletvekilimiz var. 

Rabbim her daim işlerinde kendilerine kolaylıklar versin, bizleri de kendilerine yardımcı eylesin. İlçemizi hak ettiği konuma hep birlikte getireceğiz inşallah. Rabbim bizlere güzel ilçemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Durmak yok, ilçemize hizmet etmeye devam. Sayın Milletvekilimiz Nazım Maviş’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 
Editör: Vitrin Haber