Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Cengiz Tokmak ve İl Yönetimi Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak beraberindeki il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Dinçer ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Boyabat’ın AK Partili yeni Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı başkanlık makamında ziyaret eden Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak ve yönetim kurulu üyeleri, hayırlı olsun dileklerini ilettikleri Çakıcı’ya 5 yıllık dönemde başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Ak Parti Sinop İl Başkanı Tokmak; “Şefik Çakcı Başkanımız, Boyabat’ımıza yeni vizyon yeni bir yüz. Bizler kendisine güveniyor, kazananın Boyabat olacağına inanıyoruz. İnşallah AK Parti iktidarının gücü ve bizlerin desteği ile kendisi Boyabat’a hizmet yağdıracaktır. Kendisini bir kez daha kutluyor. Boyabat Belediye Başkanlığının kendisine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ise İl Başkanı Cengiz Tokmak ve İl Yönetimine teşekkür etti. Çakıcı; “Bizler her zaman halkımızla et ve tırnak gibi olduk. Her zaman olduğu gibi yine Boyabat’ın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sorunları dinleyeceğiz, çözüm yolları üreteceğiz. Kazanan Boyabat, kazanan hemşerilerimiz olacak” dedi.

Editör: Vitrin Haber