Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Belediye Başkan Adayı Hamza ince, 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Mensupları ile son koordinasyon ve istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen görkemli aday tanıtım toplantısında AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı olarak ismini açıklamasının ardından geçen süreçte Sinop İl Teşkilatı ile adeta tek vücut olan İnce, seçimlerde bu birlikteliğin Sinop’a çok şey kazandıracağını söyledi. 

Toplantıda konuşan İnce, geçen yaklaşık üç buçuk aylık süreçte hemen her alanda görev almış, mevcudiyetini ve zamanını 30 Mart zaferine entegre etmiş olan teşkilat mensuplarımıza gayret, azim ve kararlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. İnce; “Sinop’umuzun kaderinin değişmesinde 30 Mart, tarihi bir öneme sahiptir ve bu tarih ilimiz için bir dönüm noktası olacaktır. Dolayısıyla da bu noktada teşkilatlarımıza büyük görev düşüyor. Bugüne kadar yapılan çalışmalar çok uyumlu ve verimli geçti. Bu ahenk ve heyecan, önümüzdeki on günlük süreçte de artarak devam edecektir. 30 Mart akşamı, başarıyı birlikte elde edip Sinop’umuza ve hemşerilerimize hayırlı hizmetler sunma şansını yakalayacağız” şeklinde konuştu.
Editör: Vitrin Haber