TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy son günlerde yaşanan sokak olayları ile ilgili olarak  değerlendirmelerde bulundu.

Bazı yerleşim yerlerinde kamu binaları ve esnaf işyerlerine zarar verilmesini  "kalleşlik" olarak yorumlayan ERSOY değerlendirmesinde "Kamu binalarını, çaresiz esnafın işyerlerini,belediye otobüslerini yakmak,esnafın işyerlerini yağmalayıp soygunculuk yapmak, kahramanlık değil size yakışan bir kalleşliktir.." dedi

ERSOY değerlendirmesinde şunları da kaydetti:

"Ey vampirlerin oyuncakları..Kişilik ve karekter yoksunu maşalar...
Kamu binalarını, çaresiz esnafın işyerlerini,belediye otobüslerini yakmak,esnafın işyerlerini yağmalayıp soygunculuk yapmak, kahramanlık değil size yakışan bir kalleşliktir..Yaptığınız yanına kalmaz, Devletin sabrını sınamaya kalkmayın..Kobaniyi bahane edip, sanki gittiniz de tutan var, sanki yardım ettiniz de engel olan varmış gibi, Türkiye'yi suçlu gösterip ortalığı yangın yerine çevirmekle ne kürtlere, ne bölgeye ne Kobaniye bir katkınız olur.. Olsa olsa kardeş kavgası isteyenlerin ekmeğine yağ sürersiniz..İnadına oyuna gelmeyeceğiz.. Güçlü devletimiz bu ihanetinize hakettiğiniz cevabı verecektir."



Twitter üzerinden de paylaşımlarda bulunan ERSOY yaşanan olaylar ile ilgili olarak takipçilerine şu mesajlarıda iletti:


Editör: Vitrin Haber