TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop'a 300 yataklı hastane yapılacağını sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. 

Milletvekili Ersoy yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşehrilerim, AK Parti kadroları olarak ülke genelinde sürdürülen hizmet odaklı siyaset anlayışından ilçelerimizle birlikte bütün ilimizin en iyi şekilde faydalanmasını sağlamak için yoğun mesai sürdürmeye devam ediyoruz. İlimizin ulaşımda aldığı üst düzey hizmete eğitim ve spor tesisleri yatırımlarıyla devam ettik. Bu yıl ise sağlık yatırımları yılımız oluyor. İl genelinde norm kadrolarımıza göre rekor sayıda doktorla hizmet verdiğimiz 2014 yılında, Ayancık ve Durağan Devlet Hastanelerimizin inşaatları başladı, tüm hızıyla devam ediyor.

Boyabat Devlet Hastanesi’nin projesi bitti. En kısa sürede ihale süreci başlayacak. Ve nihayet uzun zamandır gündemimizde olan Sinop merkez 300 yataklı hastanemiz için de karar verildi. Mevcut hastanemizin olduğu alana yeni, her türlü ihtiyacımızı karşılayacak, iki ve tek yataklı odalardan oluşan modern bir hastane yapılacak. Proje ihalesi gerçekleştirildi. En kısa sürede yapımına da başlanacak İnşallah. Gerek personel, gerekse yatırım hizmetleri alanında bizlere her türlü desteği sağlayan Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na, Sağlık Bakanlığı’nın değerli bürokratlarına ve bu hizmetleri en iyi şekilde takip eden, İl Müdürü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri, başhekimlerimiz ve bütün sorumlu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Editör: Vitrin Haber