TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy Sinop İl Özel İdaresi hizmetlerinde kullanılmak üzere 9 Milyon TL ek ödenek tahsis edildiğini söyledi.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy Sinop İl Özel İdaresi'ne makine araç gereç ihtiyaçlarının karşılanması ve özellikle köy yolları ve alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 9 Milyon TL ilave ödenek sağlandığını belirtti. Ödeneğin il özel idaresi hesabına aktarıldığını belirten Ersoy, konu ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "İl Özel İdaremizin makine araç gereç ihtiyaçlarının karşılanması ve özellikle köy yolları ve alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 9 Milyon ilave ödenek tahsis edilmiş ve Özel İdaremizin hesabına aktarılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.

Gündemimiz ne olursa olsun hizmetlerimizi takip etmeye devam edecek ve bu aylarda yaptığımız çalışmalarla 2015 yılında da İlimize her alanda ciddi kamu yatırımları yapılmasını sağlamaya çalışacağız. Destek ve katkılarından dolayı başta Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na, Bakanlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hizmet bizden takdir sizlerden kardeşlerim. Selam ve saygılarımla."

Editör: Vitrin Haber