Gerze AK Parti ilçe binasında yapılan bayramlaşma programına; TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, İl Tanıtım ve Medya Sorumlusu Nurdan Altınkök ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma programında açılış konuşmasını yapan Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, bayramların birlik ve bütünlüğü güçlendiren temel değerlerden olduğunu hatırlatarak, partililerin ve Gerzelilerin Kurban Bayramlarını kutladığını ifade etti.

Karaman’ın ardından konuşan İl Başkanı Cengiz Tokmak ise, bayram vesilesiyle ilçeleri ziyaret ettiklerini belirterek tüm partililerin bayramını kutladı.

Tokmak, AK Partinin seçimden seçime çalışan bir parti olmadığını, her daim arazide halk ile iç içe olan bir parti olduğunu belirterek, bayramların dışında da halk ile sıkça bir araya geldiklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Gerzelilerin göstermiş olduğu gayretten ve başarıdan memnun olduklarını söyleyen Tokmak, Gerze’lilerin 2015 seçimlerinde de aynı gayreti göstereceklerine olan inancının tam olduğunu ifade etti.

AK Parti olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Tokmak, yapılacak ilçe kongrelerinde de bu birliği tüm Türkiye’ye göstereceklerini dile getirdi.

Tokmak’ın ardından hazır bulunan topluluğa hitap eden TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy, Kurban bayramının birlik ve beraberliğin kapısını aralayan sayılı günlerden birisi olduğunu ifade ederek, tüm Gerze’lilerin Kurban bayramını kutladığını belirtti.

Ersoy, Gerze’lilere Cumhurbaşkanlığı seçiminde gösterdiği üstün gayretlerden dolayı teşekkür ederek, Ak Parti’nin 12 yıla aşkın bir süredir yalnızca halkı temsil eden, milletin değerlerini temsil eden bir parti olduğunu, bu sebeple her seçimde oylarını daha da arttırarak iktidar olduğunu belirtti.
Halkın temsil ettiği Ak Parti’nin uzun badireler atlattığını, darbelerle, kapatılmalarla karşı karşıya kaldığını ancak her defasında halkın desteğini alarak bu saldırıları püskürttüğünü kaydeden Ersoy, bundan sonrada aynı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek, bir sonra ki seçimde amaçlarının yeni bir anayasa yapmak için yeterli milletvekili sayısına ulaşmak olacağını söyledi.

Ersoy, konuşmasının ardından katılan vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek programı sonlandırdı.

Ersoy kendisine iletilen Gerze Orman İşletme Şefliğinin İşletme Müdürlüğüne dönüştürülmesi ile ilgili olarak Gerze ve Saraydüzü Orman İşletme Şefliğinin böyle bir talepleri olduğunu, bunu yetkili makamlara ilettiğini ve konuyla ilgili olarak gerekli mercileri bilgilendirdiklerini kaydetti.

Gerze Devlet Hastanesine ek bina yapılması ile ilgili olarak da buranın hala tesliminin yapılamadığını ifade ederek biz 2013 yılında burayla ilgili çalışmalar yaptıklarını, buranın hukuki olarak sorununu aştıkları an önlerine daha rahat bakacaklarını söyledi.

Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Rafet Ermiş’in Gerze’de gençlerin vakitlerini geçirebilecekleri fazla sosyal mekanların olmadığını söylemesi üzerine, Ersoy büyük ilçelerde gençlik merkezlerinin yapıldığını, önümüzdeki dönemde Gerze’de böyle bir tesisin yapılması için çalışma yapacaklarını söyledi
  

Editör: Vitrin Haber