Bursa’nın İznik ilçesine yapılacak 100 yataklı İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin temel atma törenine katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, millete müjdeler ve güzel haberler verileceği zaman teröristlerin harekete geçtiğini söyledi.

Dünyanın en büyük asma köprülerinden birinin açıldığı ve milletin hizmetine sunulduğu bir günde peş peşe terör saldırılarının yaşandığını belirten Ersoy, "Bu güzel günlerde kalleşliğin, alçaklığın haberlerini alıyoruz. İnsanlık tarihinin hiçbir döneminde görünmeyecek habersizce kurulan pusularla suçlu suçsuz, kadın erkek, çoluk çocuk ayrımı yapmaksızın insanlar katlediliyor. Bu psikopatlığın, çaresizliğin ve acziyetin yeryüzünde hiçbir tanımı yoktur" diye konuştu.

Ersoy, son zamanlarda Türkiye üzerinde birleşen şer güçlerin her gün yeni bir oyunuyla karşı karşıya olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu: "Bizler PKK'ya, FETÖ'ye, DAEŞ'e ve DHKPC'ye inat, yeryüzünde vatanın bütünlüğüne, Türk milletinin birliğine göz diken ne kadar hain varsa onlara inat meydanlarda olmaya, temellerimizi atmaya, açılışlarımızı yapmaya, insanlarımıza yeni yeni hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Bunun başka yolu yok, hep birlikte kenetleneceğiz. Teröre asla ve asla hiçbir şekilde teslim olmayacağız. Öleceğimizi bilsek de burada şehit olacağımızı bilsek de attığımız her adımda bir ölüm korkusu yaşatacak olsalar da hiçbirinde yılmayıp yolumuza devam edeceğiz. Başarılı olmak, güçlü kalmak ve bu coğrafyayı vatan tutmayı devam etmek istiyorsak kazanmak, birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız."