Uzun yıllar Boyabat'ta Belediye Başkanlığı görevini gerçekleştiren ve son yerel seçimlerde tekrardan aday olmayan Mehmet ERMİŞ'in İstanbul 3. Bölge'den AK Parti'ye aday adaylığı için müracaatta bulunduğu öğrenildi.

Ermiş konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:


"Sevgili hemşehrilerim,

Sizlerin katkısı ve hayır duaları ile 1996 yılında başladığım, desteklerinizle üç dönem yürüttüğüm Boyabat Belediye Başkanlığı görevimi hepinizin malumu olduğu üzere 2014 yılı Mart ayında siyaset yarışında bayrağı partimizden bir kardeşimize devrettim.
Görev yaptığım süre içerisinde bize verilen emanete ehil olmaya ve bu emaneti verenleri hayal kırıklığına uğratmamaya çalıştım.

Makamın insana değil, İnsanın makama kattığı değerin önemli olduğunu düşünmekteyim, bu anlamda hizmette bulunduğum süre içerisinde ürettiğimiz eserlerle tarihe not düştük.

Belediye Başkanlığı görevimi bırakırken de ifade ettiğim gibi, siyaset uzun soluklu bir maratondur, taşıdığım unvan her ne olursa olsun memleketimize olan hizmet aşkımız son nefesimize kadar bizimle birlikte yaşayacaktır.

Sevgili hemşehrilerim,

Bildiğiniz üzere Ülkemizin ve tüm mazlum coğrafyaların kaderini yakından etkileyecek olan bir Genel seçimin arefesine gelmiş bulunmaktayız.

Yapmış olduğumuz değerlendirmeler ve uzun istişareler sonucunda siyaset hayatımıza belediyecilikten farklı bir kulvarda devam etmemizin ve bu yarışa Sinop nüfusundan daha fazla Sinoplu’ya ev sahipliği yapan, kutsal şehir İstanbul’umuzdan katılmamızın uygun olacağı kanaatine varılmıştır.

Tüm bu gelişmeler ışığında davamıza ve insanımıza hizmet için İstanbul 3. seçim bölgesinden Milletvekili aday adaylığına müracaat etmiş bulunmaktayım.

Bu davada yıllardır beraber hareket ettiğimiz tüm dostlarımızın destek ve dualarını bekler, saygılarımı sunarım.

Mehmet ERMİŞ
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili A. Adayı"
Editör: Vitrin Haber