24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Sinop’tan milletvekili adayı olmak isteyen isimler müracaatlarını yapmaya devam ediyor. Bu isimler arasında yer alan Sinoplu başarılı işadamı Fatih Candar Can, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusu ardından ziyaretlerine başladı. 

Beraberindeki ekibi ile birlikte gazetemiz Vitrinhaber’i ziyaret eden AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Fatih Candar Can, ilk olarak çalışma ofislerinde ziyaret ettiği gazetemiz çalışanlarına, işlerinde kolaylıklar diledi. Ardından Gazetemiz Kurucusu Serhat Özşahin ve Yazı İşleri Müdürümüz Ali Fuat Özşahin ile bir araya gelen Fatih Candar Can, seçim sürecini değerlendirdi.

Erken seçim kararının gerekliliğinin öncesinden belli olduğunu belirten Fatih Candar Can, erken seçimin Türkiye’ye ekonomik anlamda kazanımlar sağlayacağını söyledi.
Can; “Ben devletine, Cumhurbaşkanına bağlı bir insanım. Bunu her platformda cesur yüreklilikle de söylüyorum. Normalde ticarette rengini belli etme derler. Ancak, biz bunu yapamıyoruz. İçimizdeki coşkudan dolayı bunu açık ediyoruz.  

Biz erken seçimin gerekliliğini zaten gördük. Bu erken seçimle bence Türkiye ekonomik anlamda en az 1 buçuk yıl kazandı. Çünkü dış güçlerin oyunları, dövizdeki baskılar nedeniyle piyasa bir hayli şişmişti. Bu anlamda erken seçimin isabetli bir karar olduğu kanısındayım” dedi. 

BU SEÇİM TÜRK TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMLERİNDEN BİRİ OLACAK
24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerin ayrı bir önemi olduğunun altını çizen AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Fatih Candar Can, beraberinde başkanlık sistemini getirmesi beklenen seçimlerin Türk tarihi için büyük önem taşıdığını söyledi. Can; “Bu seçimlerin önemli bir noktası daha var. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bence en önemli seçimlerden bir tanesini yaşayacağız. Bu seçimler sonrasında başkanlık sistemine geçeceğiz inşallah. Daha güçlü bir ekonomimiz olacak, daha güçlü, daha muktedir bir iktidarımız olacak. İnşallah ülkemiz için hayırlı olacağı kanısındayım. Seçimlerle ilgili yüzde 53 gibi bir tahminim var. Tabi bu düşünce ile rehavete de kapılmayacağız, kapı kapı dolaşacağız. Davamız uğrunda yürüyeceğiz. Reisin yolu yolumuzdur. Ben bu yolda rakibim demeyeceğim, diğer milletvekili aday adayı yol arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Hepsi de birbirinden değerli arkadaşlar. Sinop’a kim hizmet edecekse, canı gönülden yüreğini ortaya koyacaksa Allah ona nasip etsin vekilliği. Aday olduklarında da biz de arkalarından yürüyeceğiz inşallah” diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber