Belediye Başkanı Baki Ergül ve CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy'un eleştirilerine cevap verdi.

Ergül; "Sinopluyu hiç kandırmam. Bu benim karakterimdir. Yalan bizde olmaz. Bu yalan ifadesini ben kendisini iade ediyorum" dedi. 

AK Parti Milletvekili Mehmet Ersoy'un, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’ün, Sinop İçme Suyu Projesi, Şehir Giriş Yolu ve Aşıklar Caddesi sahil kesiminde yapılan genişletme çalışmalarını sahiplendiğine yönelik eleştirileri ardından CHP geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenledi. Yelken kulübü'nde gerçekleştirilen toplantıda Sinop eski Belediye Başbakanı Zeki Yılmazer'in iddia ve açıklamalarına ise cevap verilmemesi dikkat çekti. 

CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, Belediye Başkanı Beki Ergül, Merkez İlçe Başkanı Barış Karadeniz ile il ve ilçe örgütlerinin katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Baki Ergül, AK Parti Sinop Millevekili Mehmet Ersoy'un açıklamalarına cevap verdi. Ergül; "Ben 4 senedir yaptığım hizmetlere tabela asmaya kalkarsam Sayın Vekil kusura bakmasın takma dişle gezmek durumunda kalır" dedi.

Ergül'ün açıklamalarını VİDEOLU izleyebilirsiniz.

Editör: Vitrin Haber