Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Durağan İlçe Başkanlığını yeni hizmet bürosunu düzenlenen törenle hizmete açtı. 

Yeni hizmet bürosunun açılış törenine MHP Samsun Milletvekili  Cemalettin Şimşek, Zonguldak MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, Zonguldak Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, Sinop MHP İl Başkanı Ali Çakır, MHP Boyabat MHP İlçe Başkanı Erdal Ertekin, MHP Dikmen İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, Erfelek İlçe Başkanı Aslan Ünalan, Gerze İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Saraydüzü İlçe Başkanı Ferdi Canoğlu, MHP Durağan İlçe Başkanı Hasan Cicioğlu, Sinop Kamusen İl Başkanı Metin Süren, Sinop MHP Kadın Kolları İl Başkanı Mevlüde Yalçıner, CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Eker, Emekli Milli Eğitim Müdürlerimizden Cemalettin Bal, Boyabat MHP Eski İlçe Başkanı Abdulkadir Küçükbaş, Boyabat MHP Eski İlçe Başkanı Fahri Ulusoy, AK Parti Eski İlçe Başkanı Mustafa Özlü ve MHP İlçe Parti Yönetimi ve çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı.

Törene CHP Belediye Başkan Adayı ve Durağan57 sitesi imtiyaz sorumlusu gazeteci Mustafa Eker’de davetli olarak katıldı.Programda konuşma yapan MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek "Bugün burada aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Biliyorsunuz ülkemizin bir bölümü artık işgal altında. Devlet otoritesi o bölgede tamamiyle bölücülerin kontrolü altında. Ekonomik olarak çok zor günler geçiriyoruz. Çiftçi, esnaf, memur, emekli tüm halkımız borç batağında mücadele etmekte. Artık demokrasiyi özler olduk. Bu sabah kalktığımızda bazı medya kuruluşlarına baskınlar düzenlendiğini görüyoruz. Adeta baskı ve dikta rejimi ile karşı karşıyayız. Bu düzene dur deme zamanı gelmiştir. Açılım adı altında ülkemizde çok çirkin senaryolar dönmekte. Lütfen artık halkımız bu yolsuzluklara, bu vurdumduymazlıklara son desin ve sandıkta iktidar partisine dur desin" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından hizmet bürosunun kurdelası alkışlar ve dualar eşliğinde kesildi.

Açılışın ardından hizmet binasını ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Koç, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Teziç ve çok sayıda vatandaş topluluğu İlçe Başkanı Hasan Cicioğlu'nu ve ekibini tebrik etti.

Editör: Vitrin Haber