AK Parti Sinop Milletvekili ve 27. dönem milletvekili adayı Dr. Nazım Maviş Milliyetçi Hareket Partisi Gerze ilçe teşkilatını ziyaret etti. 

Milletvekili Nazım Maviş'i karşılayan MHP İlçe Teşkilat Başkanı Ercan Aydilek ve parti teşkilatı Nazım Maviş’e ve AK Parti ilçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Aydilek; "İnşallah cumhur ittifakı Gerze'de rahatlıkla 2-0 alacaktır. Biz provokasyonlara oyunlara gelmeden her türlü hassasiyeti görerek, dikkatli bir şekilde davamıza yolumuza devam edeceğiz, MHP olarak biz başarıya odaklandık ve başaracağız dedi. 

AK Parti Gerze İlçe Teşkilat Başkanı Vahdettin Özdemir ise konuşmasında cumhur ittifakına verdiği destekten dolayı ve MHP ilçe teşkilatının AK Parti teşkilatlarına gösterdiği ilgi alakadan dolayı teşekkür ederek, her şeyin memleket için olduğunu kaydetti.

CUMHUR İTTİFAKI 15 TEMMUZ'DA KURULDU 
Cumhur ittifakının 15 Temmuz hain darbe girişimiyle kurulduğunu belirten AK Parti Milletvekili Dr. Nazım Maviş; “15 Temmuz kalkışması, sadece hain  bir darbe kalkışması değil, bu aslında bu ülkeyi işgal etmek isteyenlere karşı adeta kapıyı açma girişimiydi, bu ülkeyi yeniden işgale hazır hale getirme teşebbüsüydü. Uluslararası güçlerin 100 yıl önce göremedikleri hesabı 15 Temmuz kalkışmasıyla tekrar görmek istemesiydi. O gece hep birlikte bu kalkışmaya büyük bir kararlılıkla karşı  durduk, hep birlikte milli bir duruşu gerçekleştirdik. 15 Temmuz sonrasında da hep birlikte bu ruhu oluşturduk ve Cumhur İttifakı alanlarda meydanlarda yerini aldı. Bunu da meydanlarda, yeni kapıdaki mitinginde Cumhur ittifakının 24 Haziran seçimlerinde ilk turda başarılı bir şekilde çıkacağını göstermektedir. Bu ittifak bir çıkar etrafında oluşturulmuş bir ittifak, koalisyon veya koalisyon teşebbüsü değil bilakis bu ittifak Türkiye'yi, vatanı korumanın milli birliğin adıdır. Cumhur ittifakı 15 Temmuz'da başladı,  24 Haziranda ise bitecek değildir. Biz beş yıl boyunca Cumhurbaşkanımızın başkanlığında MHP ile birlikte aynı kanunlara el kaldırırken birileri de teröristlerle birlikte el kaldırıyordu. Biz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da  milletini, ülkesini sevenlerle el kaldırmaya devam edeceğiz. Biz memleket için el kaldırıyoruz, birileri de teröristler için el kaldırıyor. Birileri de HDP'nin kuyruğuna takılıp  kendi partilerini ideallerini unutup onlarla barajı geçirmenin derdine düşüp, yine onlarla birlikte el kaldırmaya devam edecektir. Ama milletimiz bu tabloyu görüp sandıkta onlara gerekli cezayı verecektir diye konuştu. 

BİZİM ORTAK PAYDAMIZ ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZDİR
Maviş sözlerine şöyle devam etti; "Bizim ortak paydamız bu ülkedir, milletimizdir. Ortak paydamız ay yıldızlı bayrağımızdır. MHP ilçe başkanına, teşkilat üyelerine bize gösterdikleri ilgi, alaka ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakı olarak Sinop'tan 2-0 ile çıkacağız. Sahada bizden başka kimse yok sahada bir MHP birde biz varız. Biz köylerde sokaklarda caddelerde her yerde varız. Cumhur ittifakının adayları olarak biz başladığımız yerden daha iyi noktaya geliyoruz. Vatandaşımız bizim yanımızda. Sinop'ta çıkacak oy belki de Türkiye'de en fazla desteği alarak çıkacaktır. 

Nazım Maviş'in ziyaretinde AK Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta ve Dikmen İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Türkmen'de hazır bulundu.
gerzeninsesi.com
Editör: Vitrin Haber