CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Gerzeli muhtarlarla düzenlenen yemekte bir araya geldi. 
 
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, bu yıl 20'ncisi düzenlenen Doğu Avrupa Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 2016’nın İstanbul’daki açılışına katıldı. Ayrıca TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezindeki EMITT Fuarı’nın 108 metrekarelik bir alan üzerinde kurulan Sinop standının açılışına da katılan Karadeniz, fuar alanında turizmcilerle bir araya geldi. Burada turizmcilerle sohbet eden Karadeniz Sinop’un turizmde bir dünya markası olmak için büyük bir potansiyeli bulunduğuna dikkat çekti. Karadeniz, “Sinop güzelliğini uluslararası bir fuarda dünyaya duyurmak ayrı bir güzellik. Sinop Türkiye’nin parlayan yıldızı. Sinop turizmde ve eğitim alanında önü açık” diye konuştu. 
CHP Milletvekili Karadeniz daha sonra Ankara’ya dönerek Beştepe’de bulunan TBMM Eğitim ve Sosyal Tesisi’nde Gerzeli Muhtarlar ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Gerze Muhtarlar Derneği Başkanı Fikri Uyanıksoy başkanlığındaki 35 köy muhtarı Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Muhtar heyeti akşam yemeğinde de CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, AKP Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile buluştu. 
 
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz burada yaptığı konuşmada, Sinop için siyaset üstü çalıştıklarını dile getirdi. Karadeniz, Sinop’un siyasette kavgayı sevmediğini, hangi siyasi düşünceden olursa olsun Sinoplulara kapılarının, telefonlarının sonuna kadar açık olduğunu, Milletvekili Nazım Maviş ile birlikte Sinop için sık sık görüştüklerini söyledi. Karadeniz, “Sinop’a hizmet etme anlamında çakılan her çivi bizim için en önemli şeydir. Sinop’un sorunlarının çözümü için mücadelemizi yapıyoruz, bunu da sürdürmekte kararlıyız” dedi. 
Gerzeli muhtarların sorunlarını dinleyen milletvekillerine teşekkür eden ve görevlerinde başarılar dileyen Gerze Muhtarlar Derneği Başkanı Fikri Uyanıksoy milletvekillerine teşekkür plaketi ve Gerze’nin simgesi horoz maketi takdim etti. Toplantıya Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve AKP Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman da  katıldılar.

Editör: Vitrin Haber