Başkanlığını CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in yaptığı Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer ve İzmir Milletvekili Sevda Erdan’nın da yer aldığı ekonomi heyeti,  Amasya’da toplandı.  Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ticaret ve Sanayi Odası ve Ziraat Odasına ziyarette bulunan heyet ardından ekonomik krizin ülke ve bölgeye etkilerini ve çözüm önerilerini değerlendirdiği bir basın toplantısı gerçekleştirildi
Ülke ekonomisinin her geçen gün büyüyen bir krizle karşı karşıya olduğunu dile getiren CHP’li Karadeniz; “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizin şiddeti artarak devam etmekte, bugün her alanda ve her kesimde hissedilmektedir. İşçi, emekli, esnaf, sanayici, bankacı, yatırımcı ayırt etmeksizin sorunları dinlemek ve yapılabilecekleri ortak akılla değerIendirmek bizlerin görevidir. Krizi aşmak için ilk yapılması gerekenin sorunu yaşayanlarla bir araya gelmek olduğu farkındalığı ile Cumhuriyet Halk Partisi olarak oluşturduğumuz ekonomi heyetleri ülkenin dört bir yanında çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Bu süreçte partimizin ekonomik kriz ve krizden çıkış yolları adına hayata geçirilmesi gereken 13 maddelik çözüm önerilerinin önemini, çıkış noktasını ve çözüme sunacağı katkıları anlatıyoruz. Yaşadığımız bu sancılı süreci kararlı, sabırlı ve birlik olarak atlatacağımıza inanıyorum” dedi.

Ekonomi heyeti tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından gerçekleştirilen basın toplantısı ile devam eden çalışma programı CHP Amasya İl Başkanlığı ile bölge esnafını ziyareti ile sona erdi. 
Başkanlığını CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in yaptığı Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer ve İzmir Milletvekili Sevda Erdan’nın da yer aldığı ekonomi heyeti,  gerçekleştirdikleri toplantı ve ziyaretlerde yaşanan ekonomik krizin bölgeye etkileri, sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gerçekleştirdikleri toplantı ve ziyaretlerde yaşanan ekonomik krizin bölgeye etkileri, sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Editör: Vitrin Haber