CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet' yürüyüşü devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte adalet yürüyüşüne devam eden CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, adalet yürüyüşünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğin artarak devam ettiğini söyledi. 

Ergenekon ve Balyoz davalarının mağduru olan emekli komutanlar ile Soma maden faciasında şehit olan işçilerin yakınlarının katıldığı adalet yürüyüşünün toplumun geniş kesimlerinden destek almaya devam ettiğini ifade eden Karadeniz “Adaleti herkes için istediğimizi herkes biliyor ve Genel Başkanımızın başlattığı yürüyüşe destek her geçen gün artıyor” dedi. 

Toplumun çok büyük bir kesiminin çok uzun zamandır adaletten yoksun bırakıldığını belirten Karadeniz, bu yürüyüşün Türkiye’de çok şeyi değiştireceğine inandıklarını söyledi. 
CHP’li Karadeniz, “Adalet olmadığı için toplumun geniş kesimlerinden verilen destek her geçen giderek artıyor. İnsanlarımız Genel Başkanımıza, bize inanıyor. Bu ülkede, gerçekleri halkına duyurduğu için hapislerde yatan gazeteciler var. Onlar adalet arıyor. İktidara muhalefet oldukları için işlerini kaybeden ya da çocuklarını işe yerleştiremeyen insanlarımız var. Bu insanlarımız da adalet arıyor. Emekli olmaya hak kazandıkları halde sadece bir gecede değiştirilen yasa ile haklarını alamayan insanlarımız var. Onlar da haklarını, adaleti arıyor. Terörle mücadele ederken yaralanan, göğsünde terörist mermisi taşıyan ama Gazi sayılmayarak bu onurdan mahrum edilen insanlarımız da adalet arıyor. Bizim yürüyüşümüz adaleti arayan 80 milyon insanımız için” diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber