CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, Sinoplu vatandaşlara çağrıda bulunarak, vatandaşlardan “güçlerine güç katacak” destek istedi. Ayhan, “Bütün vatandaşlarımızın miting ve konvoyumuza desteğini bekliyoruz. ‘Artık tamam’ deseler de demeseler de tüm halkımızla mitingimizde buluşmak istiyoruz. Barışacağız, büyüyeceğiz, bölüşeceğiz” dedi.

CHP Sinop İl Başkanlığı, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP Sinop Milletvekili Adayı Erdinç Şimşek’in Sinoplulara sesleneceği miting yarın (23 Haziran), İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilecek. Saat 16.30’da başlayacak miting öncesinde Küçük Sanayi Sitesi karşısında saat 15.30’da toplanılacak ve araç konvoyu mitingin gerçekleştirileceği İskele Meydanı’na geçilecek.

TÜM SİNOPLULARI GÜCÜMÜZE GÜÇ KATMAYA BEKLİYORUZ
CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan Sinopluları gerçekleştirecekleri mitinge davet etti. Başarılı bir seçim kampanyası gerçekleştirdiklerini belirten Ayhan, örgüt olarak Sinop’un köyünden mahallesine kadar her yerine gittiklerini, adım atmadık kapısını çalmadık yer bırakmadıklarını söyledi. Gittikleri her yerde CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Milletvekili Adayı Erdinç Şimşek’in büyük ilgi ve destek gördüğünü vurgulayan CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan şöyle devam etti: “Hemşerilerimizin büyük bir desteği, sevgisi, teveccühü ile karşılandık. Çaldığımız her kapıda yorgun iktidardan bıktıklarını anlattılar. Değişim istediklerini anlattılar. Gördük ki Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye, Milletvekilimiz Barış Karadeniz’e ve Milletvekili adayımız Erdinç Şimşek’e büyük bir destek var. Pazar günü sandıklar açıldığında Sinop’ta ve Türkiye’de büyük bir değişim yaşandığını göreceğiz.”

SANDIK GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ TÜM ÖNLEMLERİ ALDIK
Pazar günü seçim ve sandık güvenliği ile ilgili her türlü önlemi aldıklarını dile getiren CHP’li Barış Ayhan, “Sandık başında ve daha sonra YSK’da oluşabilecek her türlü olumsuzluklara karşı tüm önlemlerimizi aldık. Örgüt olarak hazırlıklıyız. Sinoplu seçmenlerimiz oyları hakkında endişe etmesin. Kendileri gibi biz de vatandaşlarımızın oylarına sahip çıkacağız. Muharrem İnce’nin dediği gibi: ‘Çalmayacağız ve çaldırmayacağız. Sandıkta ve hiçbir yerde çalmayacağız ve çaldırmayacağız.’ Vatandaşlarımız sandığa gidip ve ‘2 oy tek hedef’ diyerek Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin fotoğrafına ve CHP’nin altına evet mührünü bassın” diye konuştu.

HER NE OLURSA OLSUN SANDIĞA GİDİN
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz de, Sinop’ta seçime büyük bir katılım beklediklerini, değişim, barış, huzur, refah, adalet bekleyen vatandaşların sandığa giderek vatandaşlık görevlerini yerine getireceklerini söyledi. “Oy namustur” diyen CHP’li Karadeniz, “Tüm vatandaşlarıma çağrıda bulunuyorum; sandıklara gidip oyunuzu kullanın. Her ne olursa olsun sandığa gidin, mührünüzü basın. Umutsuzluğa, kırgınlığına kapılıp sandığa gitmemek yok. Vatandaşlarımızın, Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’ye ve CHP’ye desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

SİNOP, 24 HAZİRANDA TARİH YAZACAK
CHP Sinop Milletvekili Adayı Erdinç Şimşek de, Sinop’un 24 Haziran’da tarih yazacağını söyledi. “Ezber bozduk. Sinop’ta tabloyu ters yüz edeceğiz. Mutlu, refah, huzur ve barış içinde yaşayan bir Sinop’u, ülkemizi yeniden inşa edeceğiz. Değişim, milletimizin oylarıyla 24 Haziran akşamı gerçekleşecek” diye konuştu.