CHP Erfelek ilçe başkanlığı, yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. İlçe merkezinde bulunan başkanlık hizmet binasının açılışına CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Erfelek Belediyesi Başkanı Muzaffer Şimşek, CHP Erfelek İlçe Başkanı Hüsnü Yangöz, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan ve vatandaşlar katıldı.

CHP Erfelek İlçe Başkanı Hüsnü Yangöz’ün açılış konuşması ile başlayan programda, Sinop, Erfelek, Gerze ve Dikmen Belediye Başkanları da birer konuşma yaptı. 
Programda daha sonra söz alan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, yeni hizmet binasının ilçeye ve Sinop’a hayırlı olmasını diledi. Karadeniz, “Hepinizin Cumasını kutluyorum. Tuttuğunuz oruçlar hayırlara vesile olur inşallah. Dualarınız kabul olsun. 4 tane Belediye Başkanımız çok güzel konuşma yaptı. Hepsi birbirinden değerli birbirinden başarılı. Bulunduğu il de bulunduğu ilçe de devrim yaratan yeni çağ açan 4 tane belediye başkanımız var. Neye borçlu olduklarını siz biliyorsunuz. “dedi.

Konuşmaların ardından ilçe binasının açılışı yapıldı.


 
Editör: Vitrin Haber