CHP Gerze İlçe Teşkilatı tarafından 30 Mart seçimlerinde sandık kurullarındaki görevlilere teşekkür kahvaltısı düzenlendi.

CHP Gerze İlçe Başkanlığı tarafından Geruze Otelde düzenlenen kahvaltıya CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, CHP Sinop Kadın Kolları Başkanı Hacer İnceoğlu, CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile partinin il genel, belediye meclis ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Kahvaltıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı İlknur Kara partisinin sandık kurul üyelerine emekleri için teşekkür etti. Sandık kurulu üyelerinin büyük bir sorumluluğu noksansız bir şekilde tamamladıklarını dile getiren Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise; “Seçim günü en büyük sorumluluğu sizler üstlendiniz ve bunu noksansız bir şekilde yerine getirdiniz, hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi. Daha sonra söz alan CHP İl Başkanı Mustafa Acun ise; “O gün en büyük görev sizlerindi ve sizler bu görevi layığı ile yerine getirdiniz, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen organizasyonda, birlikte yenilen yemek sonrasında partililer uzun süre sohbet etti.

Editör: Vitrin Haber