AK Parti’de 24 Haziran seçimleri için temayüller tamamlandı. Genel merkezde oluşan komisyonda da çalışmalar yapıldı, mülakatlar da bitirildi. Komisyon raporlarını yazarak bir üst komisyona iletti. Bundan sonraki çalışmalar da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında üst komisyonda yapılacak. Seçim takvimine göre de 21 Mayıs'ta tüm listeler YSK'ya bildirilmiş olacak.

ALLAH’IN İZNİYLE TEK BAŞIMIZA İKTİDARIMIZ SÜRECEK
Aday belirleme sürecinde Sinop’tan AK Parti’ye 19 aday adayı milletvekilliği için başvurmuş durumda. Bu 19 aday temayül ve Parti genel merkezinde mülakata katıldılar. Bu süreçte Sinop’tan milletvekili aday adayı olan işadamı ve aynı zamanda Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Seyit Ali Çetin, önemli açıklamalarda bulunda. Çetin, Allah’ın izniyle Sinop’tan 2 vekil çıkararak Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceklerini belirterek; “Bizler bu kutlu yürüyüşte geçen dönemde olduğu gibi partimize küsmeden, darılmadan davamızı sürdürdük ve sürdüreceğiz. Yaklaşık olarak 10 yıldır kooperatif başkanlığını sürdürüyorum ve ilimize hizmet anlamında sektörlerimizle de Sinop halkına hizmet etmekteyiz. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde de yine tek başına iktidarlığımızı sürdüreceğiz” dedi.

ŞAHSIMA KARŞI GÖSTERİLEN TEVECCÜH BENİ ÇOK MUTLU ETTİ
Aday adaylığı süresince il merkezi ve ilçelerde kendisine karşı gösterilen teveccühün kendisini çok memnun ettiğini belirten Seyit Ali Çetin; “Gerek ilçe belediye başkanları ile gerekse ilçe başkanlarımız ile bilgi alışverişinde bulunduk. Tüm teşkilat ilimizden 2 vekil çıkartmak için gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Partimiz ilk kurulduğu zamanki seçimlerde başkente iki vekil göndermiştik. O zamanlarda olduğu gibi yine bu seçimlerde de iki vekille Sinop’u temsil edeceğiz ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapacağız” diye konuştu.

SEFER ZORUNLULUĞUMUZ VAR!
Çetin, son olarak, 24 Haziran’ın kendileri için önemli bir milat olduğunu vurgulayarak; “İnşallah bu seçimden de zaferle çıkacağız. Bizim için sefer zorunluluğu var, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" ifadelerine yer verdi.

 
Editör: Vitrin Haber