AK Parti'den Sinop Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu geçen hafta yapan Cemal Şen, bu hafta başında il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye başladı. Şen'in Salı günü başladığı ziyaretlerinde ilk durağı AK Parti Türkeli İlçe Teşkilatı oldu. Burada ilçe teşkilatı delegeleri ile buluşan Cemal Şen, kendini tanıtması ardından Sinop'a yönelik tespit ve analizlerde bulundu. 

Programın soru-cevap bölümünde soruları yanıtlayan Şen, ilçe teşkilatında gördüğü ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Daha sonra Ayancık ilçemize hareket eden aday adayı Cemal Şen, Ayancık İlçe Teşkilatı'nda da ilgiyle karşılandı. Burada da ilçe delegelerine hitap eden Şen, Sinop'un geleceği parlak bir il olduğunu kaydetti. Şen daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti artık 'Yeni Türkiye' diyor. Bu yeni Türkiye söyleminin içinde yeni bir Sinop'un da olduğu aşikardır. Öyleyse bu yenilenme için iki milletvekilinin ikisini de almak için çalışmalıyız. Bu seçimler hem ülkemiz hem milletimiz hem de ilimiz için çok önemlidir."

Konuşmasından sonra sorulan soruları da cevaplayan Cemal Şen, teşkilat ziyaretinin ardından Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ile de makamında bir araya geldi. Dost sohbeti şeklinde geçen ziyaretin ardından, salı günü son ziyaret durağı olan AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'na geçen Cemal Şen, Merkez İlçe Teşkilatı delegeleri ile de uzunca muhabbet etti. 

Önceki gün de Sinop'ta ki medya çalışanlarını ve esnaflara ziyaretlerde bulunan Şen, teşkilat ziyaretlerini Gerze İlçe Teşkilatını ziyaret ederek sürdürdü. Kendisi de aslen Gerzeli olan Şen, burayı her zaman evi olarak bildiğini ve sık sık çeşitli vesilelerle gelip gittiğini söyledi. Gerzeli bir aday olarak Gerze İlçe Teşkilatı'nın desteğini her zaman arkasında hissettiğini belirten ve bunun çok önemli olduğuna değinen Cemal Şen, "Biz birlik olduğumuz sürece yeni bir Sinop çok yakın" diye konuştu. Burada da çeşitli ziyaretlerde bulunan aday adayı Cemal Şen, dün de Boyabat ve Durağan ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Editör: Vitrin Haber