Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Aday Adayı Cemal Şen, Vitrinhaber Gazetesi'ni ziyaret etti. Yazı İşleri Müdürümüz Serhat Özşahin ile ofisinde bir araya gelen Cemal Şen, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

Sinop ve Sinoplu için aday adayı olduğunu belirten Şen, 40 yıllık Sinop sevdasını anlattı. Şen; "Sinop sevdamız da, zaman zaman verilen görevlerle büyük hizmetler yapmayı başardık. Kısa dönemlik bir iktidar partisi il başkanlığım döneminden çok sayıda hizmetler gerçekleştirdik. Ayrıca görevli olmadığımız halde bir gönüllü Sinoplu olarak memleketime çok sayıda yaptığımız hizmetlerimiz var. Bunları aday olacağım için değil, tamamen memleketime aşkım ve sevdamdan dolayı yaptım. Dolayısıyla bu işlerin daha planlı ve daha düzenli ve bir yetki sınırı içerisinde yapılabilmesi için 2015 milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olmayı düşündüm. Teşkilatlarım uygun görürse halkımız, kamuoyu uygun görürse, genel merkezimiz onaylarsa ve takdir ederse inşallah 7 Nisan'da bu işin sonucu belli olacak. 7 Nisan'dan sonra canla başla heyecanla yolumuza devam edeceğiz" dedi. 

Siyasette engel tanımadıklarını dile getiren Şen; "Bizim siyasette çalışma esasımız 7/24 saattir. Biz siyasette engel tanımayız. Biz siyasette iman varsa imkan vardır düsturu ile çalışırız. eğer bir şeye inanıyorsanız, mutlaka onun imkanını oluşturursunuz. Siyasette imkansızlık yoktur ve mazeret olmaz. Biz bu anlayışla siyaset yapıyoruz" diye konuştu. Cemal Şen, diğer aday adayı olan isimlere de bu süreçte başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Serhat Özşahin'de Şen'e başarılar diledi. 

Editör: Vitrin Haber