MHP'li Mustafa Meftun Çağlar; "Hareketimizin yeni bir yüz, yeni bir motivasyon ile bu seçimlere girmesini daha faydalı gördüğüm için bu seçim döneminde aday olmayacağım" dedi. 

Geçtiğimiz 7 Haziran Genel Seçimlerinde MHP'den Sinop 1. sıra milletvekili adayı olan Mustafa Meftun Çağlar, aday olup olmayacağı yönündeki sorulara son noktayı koydu. Çağlar, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıkladı. 

Mustafa Meftun Çağlar açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP Sinop 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak hayatım boyunca bana büyük bir şeref ve onur yaşatan ve çocuklarıma bırakacağım en güzel miraslardan olan bir ünvanı taşımama vesile olan MHP Genel Merkezi'ne, MHP Sinop İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, MHP Kadın Kollarımıza ve Ülkü Ocaklarımıza şükranlarımı arz eder ve bana bu güzellikleri nasip ettiği için Yüce Mevlama Hamd'ü Senalar ederim.

7 yaşında Ülkü Denen Nazlı Gelin' e aşık olduğumu ve Türk-İslam Ülkücüsü olmaktan onur ve şeref duyduğumu her fırsatta sizlere ifade etmiş ve seçim süreci boyunca şevk ve istek ile elimden geleni yapmış ancak hedeflediğimiz sonucu alamamıştık.

Gönül huzuru içerisindeyim
Şimdi ise yeni bir seçim süreci kapımızı çalmış bulunmakta. Bir çok ülküdaşım ve sevenlerimiz bu yeni süreçte yeniden aday olup olmayacağımı bana soruyorlar. 25. dönemde aday olurken özel şartlarım çok müsait olmamasına rağmen sevdamın gereği aday olarak yapmam gerekeni yapmış ve gönül huzuru ile bir dönemi tamamlamış bulunmaktayım.

Bu yeni süreçte aradan geçen bu kadar kısa süre içerisinde MHP'nin Sinop ilinde zafere ulaşması için ek bir katkı sunabileceğim düşüncesine sahip olmadığım ve hareketimizin yeni bir yüz, yeni bir motivasyon ile bu seçimlere girmesini daha faydalı gördüğüm için bu seçim döneminde aday olmayacağım. Bundan sonraki süreçleri ise Mevlam takdir eder. Mevlam neylerse güzel eyler.

26. Dönem Milletvekili seçimlerinde Sinop İlimizde MHP adına mücadele edecek ve 3 hilalli şanlı sancağımızı Sinop burçlarına dikme mücadelesini verecek ülküdaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

Editör: Vitrin Haber