Heyette, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, AK Parti  Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al, Sinop Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Feridun Delen, OSB Başkan Vekili Namık Duran, OSB Müdürü İsmail Yerli, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Dernek Başkanı Bayram Güveli, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Dernek Başkanı Aydoğan Birlik ve Sanayiciler Ali Konukçu, Can Mustafa Yıldız, Seyit Mehmet Altıkulaç, Erdal Birdal, Ümit Bal, Mustafa Tolga Kara yer aldı. 

Yaklaşık bir saat gerçekleşen toplantıda Sinop Sanayi sektörünün, OSB’nin ve Küçük Sanayi Sitelerinin problemleri dile getirildi, çözüm önerileri sunuldu. Ayrıca Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı daha verimli bir çalışma için Sinop’a davet edildi.

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Maviş: “Sinop sanayi sektörünü ve sanayicilerin beklentilerini, taleplerini konuşmak ve ilimiz sanayi sektörünü geliştirmek için çözüm yollarını tartışmak üzere Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü ile bir araya geldik.  Öncelikle kendilerine yakın ilgi ve alakaları için teşekkür etmek istiyorum. Toplantı Sinop Sanayisi adına ümitvar olmamız açısında önemliydi. Sayın Bakanımıza ilimizin sanayi sektörü hakkında kapsamlı bilgiler verdik. İlimize özel beklentilerimizi ve taleplerimizi ilettik. Sağ olsunlar kendileri ilimizin sanayi yapısına ve sorunlarına oldukça hakim. Sanayicilerimizin beklentilerini titizlikle dinlediler ve gerekli çalışmaların yapılması için talimatlarını verdiler. Toplantı sonrasında Sayın Bakanımız Faruk Özlü’yü ilimizde sanayicilerimizle bir araya gelmek üzere Sinop’a davet ettik. Kendileri en kısa sürede davete iştirak edeceklerini belirttiler.” dedi.
Editör: Vitrin Haber