Durağan ilçesinde yoğun yağışlar neticesinde meydana gelen sel felaketi sonrası, AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, İl Başkan Yardımcıları, Durağan İlçe Başkanı Yılmaz Şahin, ilçe yönetimi ve il genel meclis üyeleri  ile beraber afet bölgesinde yerinde incelemelerde bulundu.

Durağan Kaymakamı Davut Düzgün’den yaşanan felaket ile ilgili son bilgileri alan İl Başkanı Cengiz Tokmak; “Sel felaketinden zarar gören Durağan ilçemizdeyiz. İyi günde kötü günde vatandaşımızın yanındayız. Can kaybının olmaması sevindirici. Durağan ve Dikmen ilçelerimiz Milletvekilimiz sayın Mehmet Ersoy’unda yakın takibiyle afet bölgesi olarak ilan edildi. Zarar gören tüm vatandaşlarımızın zararları karşılanacak, tespitler tüm hızıyla yapılıyor” dedi. Alınan son bilgilere göre Durağan Merkez başta olmak üzere Yassıalan, Dereli, Boyalıca ve birçok civar köy yaşanan sel felaketinden büyük ölçüde zarar gördü. Felakette herhangi bir can kaybı yaşanmazken, yaklaşık 250-300 civarı büyük baş hayvanın telef olduğu ve bir çok evin kullanılamaz duruma geldiği öğrenildi.
AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak ve beraberindekiler daha sonra sel felaketinden etkilenen Dikmen ilçesine gitmek üzere buradan ayrıldı.
Editör: Vitrin Haber