Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, partisi ile ilgili bir dizi etkinliğe katılmak üzere Cuma günü Sinop'a geliyor. 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Sinop Milletvekili adaylarına destek vermek ve Boyabat’ta yapımına başlanılacak Kültür Merkezinin temel atma törenine katılmak için 15 Mayıs Cuma günü Sinop’ta olacak. 

Kurtulmuş'un Sinop programı ile ilgili bilgi veren Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’u Mayıs ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz Boyabat Belediyesi Kültür Merkezi temel atma törenine davet ettik. Kendileri davetimizi kabul ettiler. Başbakan yardımcımız hem kültür merkezimizin temelini atacaklar hem de AK Partimizin seçim çalışmalarına katılacaklar.” dedi.

AK Parti Sinop milletvekili adayı Nazım Maviş’te yaptığı açıklamada, Numan Kurtulmuş’un Durağan, Boyabat ve Sinop merkeze yapacağı ziyaretin kendilerini güçlendireceğini ifade etti. Nazım Maviş şunları söyledi: “Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş, Durağan seçim büromuzu ziyaret edecek ve halkımıza hitap edecekler. Boyabat ve Sinop’ta da bir dizi etkinliğe katılacak ve konuşmalar yapacak. Numan Beyin Sinop ziyareti AK Parti’nin Sinop’u 2-0 kazanması yolunda büyük motivasyon sağlayacak.” 

Kurtulmuş'un Sinop programı
Kurtulmuş'un Sinop programı şöyle; 10:30 Valilik Ziyareti, 11:00 Seyit Bilal Hz. Türbesi’ni Ziyaret, 12:45 Durağan İsmail Bey Camii’nde Cuma Namazı, 14:00 Durağan Seçim Bürosu Ziyareti ve Halka Hitap, 15:00 Boyabat İşadamları ve STK’larla yemek, 16.00 Boyabat Belediyesi Kültür Merkezi Temel Atma Töreni ve Halka hitap, 16:45 Sevgi Yürüyüşü, 18:00  Sinop Eski Otogar Karşısı Karşılama ve sevgi yürüyüşü, 18:30 AK Parti İl Binası Önü halka hitap, 19:30  STK’lar, İşadamları ve Kanaat Önderleri ile akşam yemeği"




Editör: Vitrin Haber