Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu 1 Kasım seçimlerinin sonrasında başarı gösteren AK Parti Sinop İl Teşkilatına Tebrik ve Teşekkür belgesi gönderdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu imzasıyla hazırlanan ve üzerinde “1 Kasım 2015 Milletvekili seçiminde yaptığını çalışmalar ve elde ettiğiniz başarı nedeniyle sizi ve tüm teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” yazılı tebrik ve teşekkür belgesini İl Başkanlığı adına AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın elinden alan AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, tüm teşkilat mensuplarına 1 Kasım seçim sürecinde göstermiş oldukları özveri için teşekkür etti. 

Hiç bir başarı tesadüf olmadığını söyleyen İl Başkanı Ali Çöpçü, Başbakan Davutoğlu tarafından AK Parti Sinop teşkilatına gönderilen bu belgenin onur verici olduğunu ifade etti. Çöpçü; “1 Kasım genel seçimlerinde gece gündüz demeden güçlü Türkiye için fedakarca çalışan İl Teşkilatımıza Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından tebrik teşekkür plaketi verildi. 

Bizim için büyük gurur kaynağı olan tebrik ve teşekkür plaketini Başbakanımız adına Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş tarafından aldık. Bu anlamda bir kez daha belirtmek isterim ki; Bu gurur tablosunu bizlere yaşatan ilçe başkanlarımıza, Belediye başkanlarımıza, İl Genel Meclis üyelerimize, Belediye Meclis üyelerimize, Kadın kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Mahalle Teşkilatlarımıza, davamıza gönül veren tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Durmak yok yola devam” dedi.

Editör: Vitrin Haber