AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın 30 Mart Perşembe günü Sinop’a geleceğini açıkladı.

Başbakan Binali Yıldırım’ın mitingi sonrası, her hafta bir bakanı misafir ettiklerini söyleyen AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, 30 Mart Perşembe günü Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam edeceklerini belirtti.

Bakan İsmet Yılmaz’ın Sinop ziyareti hakkında bilgiler veren Maviş, “Milli Eğitim Komisyonunda kendisi ile görev yapmaktan büyük şeref duyduğum Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz 30 Mart Perşembe günü ilimize teşrif edecekler. Sayın Bakanımız Sinop Merkez, Türkeli, Ayancık ve Gerze ilçelerimizde hemşerilerimiz ile buluşarak; İlimize yapılan Eğitim Yatırımlarının yanı sıra, Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında vatandaşlarımıza bilgiler verecek. 16 Nisan referandum seçimi öncesi her hafta bir bakanımızı Sinop’ta ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bakanlarımız, seçim çalışmaları ile birlikte, yeni yatırımlar ve müjdelerle geliyorlar. Bu anlamda Sinop’umuz tarihi bir coşku ve yoğunluk yaşıyor. İnşallah 16 Nisan’da bu coşku sandığa yansıyacaktır” dedi. 
 
Editör: Vitrin Haber