Bakan Özlü'nün Sinop programı hakkında bilgi veren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacağını, ayrıca Sinoplu sanayicilerle görüşeceğini söyledi. 

Nazım Maviş ziyaret kapsamında Bakan Özlü'nün, Sinop’ta sanayi sektörünü, sanayicilerin beklentilerini, taleplerini konuşmak ve Sinop'ta sanayi sektörünü geliştirmek için yapılacak çalışmaları yerinde inceleyeceğini kaydetti. 

Aralık ayı içerisinde kendisi başkanlığında, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu ve Sinoplu sanayicilerden oluşan heyetin, beklentilerini ve taleplerini iletmek üzere ziyaret ettikleri Bakan Özlü’yü Sinop’a davet ettiklerini hatırlatan Nazım Maviş, “Sinop sanayi sektörünü ve sanayicilerin beklentilerini konuşmak ve ilimizin sanayi yapısını yerinde incelemek ve Partimizin İl Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü 12 Şubat Pazar günü Sinop’umuza teşrif edeceklerdir. Gerçekleşen ziyaretle Sinop’umuzun sanayi yapısındaki sorun ve beklentiler bizzat Sayın Bakanımız tarafından yerinde incelenecek ve Sinop’umuz bu ziyaret sonrası sanayide önemli kazançlar elde edecektir. Milli Savunma Komisyonu Başkanı ilken sayın Bakanımızla birlikte çalıştık. Tecrübesi ve birikimi ile sayın Bakanımızın SİNOP'A önemli katkı sunacağından kuşkum yok” dedi.

BAKAN ÖZLÜ'NÜN PROGRAMI
Saat 12:00'da Boyabat Sanayi Sitesini ziyaret edecek Bakan Faruk Özlü, 13:30'da Sinop Valiliğine geçecek. Bakan Özlü ardından, 15:00'da Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleştirilecek olan AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün Sinop programı saat: 18:00'da Sinop sanayici ve işadamları ile toplantı ardından sona erecek. 
Editör: Vitrin Haber