Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, bakanlığı ile ilgili bir dizi açılış ve inceleme yapmak üzere yarın Sinop’a geliyor. Ziyaret hakkında bilgiler veren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Bakan Demircan'ın Sinop programının ayrıntılarını paylaştı.

Maviş yaptığı açıklamada; "Sinop'umuza kazandırılan tarihi sağlık yatırımlarının mimarlarından, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Demircan, Sinop programı kapsamında saat 12.00'da Durağan Devlet Hastanesi, saat 13.30'da Boyabat Devlet Hastanesi, saat 16.00'da ise Ayancık Devlet Hastanesinin açılış programlarına katılacaktır. Sayın Bakanımız ayrıca saat 17.00'da Sinop Devlet Hastanesi inşaatında ve hizmete başlayan İl Sağlık Kompleksinde de incelemelerde bulunacaktır." dedi.

Maviş, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan'ın saat 18.00 da Sinop Valiliği, saat 19.00'da ise Ak Parti Sinop İl Başkanlığını ziyaret edeceğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, ziyaret ve programlarının ardından Ahmet Muhip Dıranas Uygulama otelinde valilikçe düzenlenecek iftar yemeğinde STK temsilcileri muhtarlar ve sağlık yöneticileri ile bir araya gelecek.
Editör: Vitrin Haber