AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın 22 Mart Çarşamba günü Sinop’a geleceğini açıkladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Sinop programı hakkında bilgiler veren Maviş, Başbakan Binali Yıldırım’ın ardından ikinci üst düzey ziyaretin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından gerçekleşeceğini belirtti. 

Maviş, “İlimizi yakından tanıyan ve her türlü talebimizle birebir ilgilenen Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ, 22 Mart Çarşamba günü Sinop’umuza teşrif edecekler. Bakanımız Sinop programı kapsamında ilk olarak Boyabat ilçemizde hemşerilerimiz ile buluşacak ve halka hitap edecek. Ardından Sinop’a hareket edecek olan Bakanımız, Sinop Adliye Sarayına gerçekleştireceği resmi ziyaretin ardından, esnaf ve vatandaşlarımızı da ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında bilgiler verecek.

Bakanımız Bekir Bozdağ, Sinop programının ardından Ayancık ilçemize hareket edecek. Burada Ayancık belediyemize bir ziyaret gerçekleştirecek olan Bakanımız, Ayancıkta esnaflarımızı ziyaret edecek, ardından Ayancık Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta Ayancıklı hemşerilerimizle buluşarak, Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında önemli bilgiler verecek. Bakanımız bu konferansın ardından tekrar Sinop’a dönerek Çanakkale Zaferi münasebetiyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Sinop Atatürk Spor Salonunda düzenlenen şiir dinletisi programına katılarak ilimizden ayrılacak. Şunu büyük bir memnuniyetle belirtmek istiyorum ki, Sayın Başbakanımız ve Bakanlarımız, her fırsatta Sinop’umuzu önemsediklerini ve buradan rekor seviyesinde bir ‘evet’ çıkacağına inandıklarını belirtiyorlar.

Bu bağlamda ilimize bakanlık nezdinde ziyaretler sürecektir. 16 Nisan Referandum seçimlerine kadar, Sinop’umuz birçok bakanımızı ağırlayarak önemli programlara ev sahipliği yapacak.” dedi.