Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Sinop Milletvekili Engin Altay 2015 seçimlerinde CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı olmasının ardından bölgede seçim çalışmalarına başladı.

Son olarak Sefaköy Sinoplular Kültür ve Dayanışma Derneğin lokalinde Sinoplu hemşehrileri ile bir araya gelen Engin Altay seçimlerle ilgili iddialı konuştu. Altay; “Bu gün ben hiç çalışmasam bile 8 Haziran’da tekrar milletvekiliyim ama genel başkanımıza minnet borcum var. Hepinizden CHP'ye oy istiyorum” dedi.
 
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Engin Altay Sefaköy Sinoplular Kültür ve Dayanışma Derneğin lokalini dolduran coşkulu kalabalığa seslenerek oy istedi. CHP İlçe Örgütünün organizasyonuyla Küçükçekmece'de bir dizi çalışmaları da bulunan Engin Altay Sinopluların yoğunlukla yaşadığı İnönü mahallesinde bulunan hemşerileriyle buluştu. Sefaköy Sinoplular Derneğine ait düğün salonu CHP bayraklarıyla donatıldı, coşkulu kalabalık Altay'ı alkışlarla karşıladı. CHP Küçükçekmece Örgütünün yoğunlukla katıldığı mini şölende İlçe Başkanı Dursun Zengin'de Sinoplulara hitap etti. CHP Küçükçekmece İlçe Yönetiminden Galip Özcan, İlknur Kurt, Rıza Bozkurt, Kibar Öztürk, Rıza Bozkurt, Bekir Özbey, Cemal Duman, Belediye Meclis Üyelerinden Fatih Üstünbaş, Beşir Çevik, Zafer Dikici, Cevdet Ateş, Emre Alageyik, Milletvekili Aday Adaylarından Halil Taşkesen ve Mahalle Birim Başkanları da eşlik ettiler. Sinoplu hemşerilerine seslenen CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Engin Altay "Genel Başkan Sinoplulara değer vererek atamalarda sizi temsilen beni ilk sıraya koydu, bu gün ben hiç çalışmasam bile 8 Haziran’da tekrar milletvekiliyim ama kendilerine minnet borcumuz var hepinizden CHP'ye oy istiyorum. Ayrıca 14. sıra Ordulu hemşerimiz Süleyman Çelebi var onu da tekrar milletvekili yapmalıyız" dedi.
 
Editör: Vitrin Haber