AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Fahri Alkan, "Adaylık görevi tarafıma  tevdi edildikten sonra halkımızın da teveccühleri sonunda Sinop'ta 2 milletvekili çıkartacağımıza hiç şüphem yok" dedi.

7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesi AK Partide aday adaylık yarışı sürüyor. 13 aday adayının yarıştığı süreç kapsamında çalışmalarını sürdüren iş adamı ve AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Fahri Alkan, teşkilat ziyaretleri ve halk buluşmalarına ağırlık verdi.

Geçen hafta ilçe ziyaretlerin gerçekleştiren Alkan'a ilgi, hayli büyük oldu. 

Gazetemize konuştu
Hafta sonunda yapılan temayül yoklaması ardından muhabirimize yaptığı açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Açıklamasında oldukça iddialı konuştu. Kendisinin 1. sıra gösterilmesi halinde AK Parti'nin Sinop'ta seçimi 2-0 alacağını söyleyen Alkan konuşmasına şöyle devam etti; Sinop'a ve Sinoplu’ya hizmet için çıkmış olduğumuz kutsal hizmet yolunda çok Kıymetli hemşerilerimin ve AK Parti teşkilatlarının desteğini hissederek yolumuza devam ediyoruz . 

Yeter ki izin verilsin 
Teşkilatlarımıza yapmış olduğumuz görüşmeler ve ziyaretler sonunda uyum içerisinde Sinop’umuza hizmet vereceğimize inancımız pekişmiştir.  Allah'ın izni ile Aday görevi tarafımıza tevdi edildikten sonra halkımızın da teveccühleri sonunda Sinop'ta 2 milletvekili çıkartacağımıza hiç şüphem yoktur.  Bu seçim Sürecinde halkımızla beraber Olacağım fert fert kapı kapı dolaşıp halkımızın bize açmış olduğu gönüllerine yerleşeceğiz. Çünkü bizde kendini bulacaklardır.

Partimizin temâyülü esnasında emekleri geçen il Başkanı'mız Ali Çöpcü bey başta olmak üzere Yönetimi'ne ve koordinatör vekilimiz Ahmet Yeni beye teşekkür ediyorum"

Editör: Vitrin Haber