Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27. Dönem Sinop Milletvekili Adayı Ali Çakır, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerini Vitrinhaber'e değerlendirdi.

Ali Çakır açıklamasında, yapılan algı operasyonlarının tutmadığını, ferasetli Türk Milletinin sandıkta verdiği cevapla, şer güçleri şaşkına çevirdiğini söyledi.

Çakır konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Halkımıza: partimize ve şahsıma göstermiş olduğu teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Milletimiz bizleri yine ülkemizin siyasetinde kilit görevine getirmiştir. Yapılan seçim öncelikle ilimize, vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Bu Çok yoğun geçen seçim maratonunda emeklerini esirgemeyen kuruluşumuzdan bugüne kadar görev alan eskisi yenisi değil kocaman bir aile olarak hareket eden ana kadememiz, kadın kollarımız, ilçe teşkilatlarımız başta olmak üzere tüm teşkilatımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, Tüm Sinoplu hemşehrilerimize sonsuz teşekkürler. Türk siyasi hayatımızın milat niteliğinde olan bir günü geride bıraktık.

Algı operasyonları tutmadı
Anket firmalarının hep bir ağızdan %5 ten fazla alamaz diyerek yaptığı algı operasyonlarına, partimizi küçük göstermeye çabalayan sözde aydınlara rağmen, MHP artık bitti algısı oluşturmaya çalışan siyaset mühendislerine rağmen, Türk milletinin feraseti ile % 11 oy alarak meclise yolladığı 49 tane Bozkurt milletvekili ile Türkiye'nin geleceğine Lider Devlet Bahçeli ile yön verecektir. Büyük Türk milleti, Milliyetçi Hareket’i TBMM'nin hem kilit partisi yapmış, hem de denge ve denetleme görevini vererek önemli bir sorumluluk yüklemiştir. Türkiye'nin önü açılmıştır. Türkiye'nin geleceği aydınlanmıştır. Cumhurbaşkanı seçimi birilerinin beklediği gibi olmamış ve ilk turda sonuçlanmış, kriz ve kaos bekleyenler sandıktan aldıkları cevapla adeta şaşkına dönmüşlerdir. Bundan sonra Türkiye'nin önü açılmıştır"

 
Editör: Vitrin Haber