AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş,  Boyabat-Durağan ve Saraydüzü teşkilatları ile kahvaltıda buluştu. Durağan Gölet Tesislerinde  Durağan İlçe Teşkilatı ve Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan'ın ev sahipliği gerçekleştirilen programa, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, belediye ve il genel meclis üyeleri ve partinin kurucu ve eski ilçe başkanları, il eski meclis üyeleri ve üç ilçenin belediye başkanları katıldı.

Bu işte Allah rızası Var
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta,  ülke ve millet davası haline gelen AK Parti davasına herkesin sahip çıkması gerektiğini dile getirerek; “İlçemizden çıkan değerli büyüğümüz Nazım Maviş’in, milletvekili olabilmesi için hep birlikte tek yürek olarak çalışacağız. 2014 yerel seçimlerine baktığımızda 2 milletvekili çıkartıyoruz. Senlik, benlik davası değil, bu dava memleketimizin ileri gitme davasıdır. Bu işte Allah rızası var. Herkes bunu düşünmeli” dedi.

Yeni Anayasa İçin Durağan’a İhtiyaç Var
"Bu bayrağa herkes talip olur, bir kişi görev alır" diyen Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan sözlerini şöyle tamamladı; “ Kurulduğu günden buyana kadar bayrağı elden ele devrederek bu günlere kadar gelmiş olan emeği geçmiş, akşam nüfus cüzdanını verip beni yönetime yaz deyip, sabahleyin nüfus kağıdının fotokopisini geri alınan günlerden bu günlere geldik. Biz o günlerin sıkıntısını çekenleri hiçbir zaman unutmadık.  Birilerine kızıp her kes bir tarafa çekerse, Durağan kaybeder, Sinop kaybeder, Türkiye kaybeder. Anayasayı değiştirebilmek için Durağan’lıya, Boyabatlıya, Saraydüzü’lüye  çok büyük görev düşmektedir. Bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız”

7 Haziran Önceki Seçimlerin Anası Alacak
Yeni Türkiye’nin inşası için Sinop’tan iki milletvekili çıkması gerektiğini açıklayan Milletvekili Adayı Nazım Maviş ise: “ Bugün yeni Türkiye’den bahsediyorsak, yolsuzlukların bittiği, yoksullukların azaldığı yasakların kaldırıldığı bir Türkiye’den bahsediyorsak, iflasların, darbe teşebbüslerinin engellendiği Türkiye’den bahsediyorsak bu sizlerin emeği ile gerçekleşti. Partimiz kurulduğu günden buyana başınız hiç eğilmedi. Önümüzdeki seçim kader seçimi. 7 Haziran seçimleri önceki seçimlerin anası olacak. Bu seçimle Başkanlık sisteminin önü açılacak. Cumhurbaşkanlığı seçiminde aldığımız oyla iki milletvekili çıkarıyoruz. 74 bin kardeşimiz Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermiş. Bu hedefi aşmalıyız. MHP’li kardeşlerim, sizi Einstein matematiği bile iktidar yapamaz.  Ballık kavağa çıktığı zaman MHP Sinop’tan milletvekili çıkartır. Anayasayı referanduma getirmek için 331 milletvekili çıkarmalıyız. 331 milletvekili çıkarırsak, Sinop’ta 2 milletvekili alırsa bu demektir ki, Türkiye’nin kaderini Sinop değiştirdi. Yeni Anayasayı Sinop yaptı demektir. Bizimle Sinop’umuz ve ilçeleri büyük bir değişim yakalayacak. İki milletvekili ile biz mecliste kimin kapısını çalarsak çalalım burası Sinop sana yapması gereken görevi yaptı, şimdi yapılması gereken görev sizindir” diye konuştu.

AK Parti ile herkes kazanacak
 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu belirten Boyabat, Saraydüzü Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları, AK Parti olarak her seçimde Boyabat, Durağan, Saraydüzü ilçelerinde en yüksek oranı aldıklarını ve bölgede tek parti olduklarını belirterek, "Halkımız 12 yıllık yapılan hizmetleri görerek ve takdir ederek, önümüzdeki seçimlerde de Ak parti'yi tek başına iktidara taşıyacaktır. Böylece 2023 hedefimize daha emin adımlarla ilerlemiş olacağız. Ak Parti ile Türkiye kazanacak, Sinop kazanacak, ilçelerimiz kazanacak.'' dedi.   

Editör: Vitrin Haber