AK Parti milletvekili adayı Nazım Maviş akşam saatlerinde Sinop’un gazi caddesinde yolun karşısına geçmek istedi, ancak yolda biriken yağmur suları Maviş’e zor anlar yaşattı.  

AK Parti genel merkezi Kadın kolları MKYK üyeleri Ayşe Bahçecik ve Emel Anar bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Sinop’a geldi. Başkentten gelen heyete AK Parti Milletvekili adayı Nazım Maviş’in eşi Çiğdem Maviş, Ak Parti Milletvekili Cengiz Tokmak'ın eşi Kezban Tokmak AK parti Sinop kadın kolları başkanı Nurdan Tekin Altınkök, AK Parti Sinop Tanıtım Medya başkanı Elmas Aksakal Çulha ve partililer eşlik etti. Gerçekleşen ziyaretler sonrasında AK partili heyet gazi caddesinde bir kafede dinlenmeye çekildi. İlerleyen saatlerde eşini almak için gazi caddesine gelen milletvekili adayı Nazım Maviş yolun karşısına geçmek istedi ancak bu o kadar kolay olmadı.

Karşıdan karşıya geçerken ıslanan Maviş fotoğrafını çeken vatandaşa seslenerek; “Bu fotoğrafı CHP'li belediye görsün” diyerek belediyeye gönderme yaptı. Nazım Maviş yarı ıslak halde vatandaşların davetini kırmayarak bir süre sohbet etti. Sohbette ise AK Parti’nin seçim beyannamesi üzerine konuşuldu. 

Editör: Vitrin Haber