AK Parti Gençlik Kolları İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Enes Günay, Vitrinhaber Gazetesini ziyaret etti. 

Teşkilat çalışmaları kapsamında Sinop'ta çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Gençlik Kolları İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Enes Günay, beraberindeki Sinop Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al ve bazı teşkilat üyesi gençlerle birlikte Vitrinhaber'e nezaket ziyaretinde bulundu. Yazı İşleri Müdürümüz Serhat Özşahin ile ofisinde bir araya gelen Enes Günay, Özşahin ile uzun süre sohbet etti. Aslen Sinop Türkeli ilçesinden olduğunu hatırlatan Enes Günay, gerçekleştirdikleri teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 

SİNOP TAKDİRLE İZLEDİĞİMİZ İLLER ARASINDA
Parti olarak Sinop'ta gençlik yapılanmasının son derece güçlü olduğunu dile getiren Günay, "AK Parti Gençlik Kolları İnsan Hakları Başkanlığı olarak teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu noktada da kendi memleketim Sinop'a gelmiş olduk. Hamdolsun teşkilatlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geldik. Sinop'umuz ile alakalı neler yapılabilir?, teşkilatlarımızın durumu nedir? Bunları yerinde irdelemek ve istişareler yapmak üzere buradayız. Sinop'umuz gençlik noktasındaki çalışmalarıyla her zaman takdir ettiğimiz illerden bir tanesi. Bu noktada kardeşlerimiz çalışmalarını arttıracaklar. AK Parti Gençlik Kolları olarak, tüm teşkilatlarımızla milletimizin hizmetindeyiz. Yarının teminatının gençler olduğunun bilincinde olarak hareket ediyoruz. Yarının Türkiye’sinde AK kadroların geleceğini inşa etmek gayretindeyiz. Medeniyetinden güç alan her anlamda kendini yetiştirmiş gençlerle yarının daha güçlü Türkiye’sinin temellerini AK Parti Teşkilatları olarak kuruyoruz. Dinine, ırkına, milletine bakmadan nerede bir mazlum varsa yardımına koşan AK Gençlik, bu anlamda tüm insanlığa bir mesaj vermektedir. AK Parti Gençlik Kolları olarak ülkemizdeki her bir ferdin daha müreffeh bir hayat sürmesi, toplumsal barışın sağlanması, adaletin tesisi, temel hak ve hürriyetlerin korunmasının sağlanması için kendimizi görevli addediyoruz. Bu minvalde ülkemizdeki tüm teşkilatlarımızla buluşmanın gayreti içerisindeyiz. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımızın talimatıyla tüm teşkilatlarımızı ziyaret ediyor ve dava kardeşlerimizle kucaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu saikle geldiğimiz Sinop’umuzda güçlü gençliğimizin olduğunu bir kez daha gördük. Kıymetli çalışmalara imza atan Sinop AK Gençlik Teşkilatımıza mensup her bir kardeşimize ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç biliyor, bilhassa memleketim olan Sinop’a gelme imkanı bulduğum için Rabbime şükrediyorum” dedi.
Aslen Sinop-Türkelili olan Enes Günay, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Uzun süredir Ankara'da olan Enes Günay, serbest avukatlık yapıyor. Günay AK Parti Gençlik Kolları MKYK olmadan önce AK Parti Ankara İl Teşkilat Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Esen Günay, şu anda AK Parti Gençlik Kolları İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor. 

Sinop’un AK Gençliğinin tek yürek halinde 2019 çalışmalarına kenetlendiğini söyleyen AK Parti Sinop İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al, bu anlamda AK Parti Gençlik Kolları İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Enes Günay’ın yapmış olduğu ziyaretin kendilerine güç kattığını belirtti. Al; “Sinop AK Gençler olarak ülkemizin ve toplumumuzun geleceği için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Hepimiz haklı bir davanın içinde olduğumuzun bilincinde olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu anlamda sayın başkanımızın ziyareti bizlere güç verdi. Kendisi ile yaptığımız istişareler bizlere çalışmalarımızda yol gösterecektir” dedi. 

Editör: Vitrin Haber