Bayramın 1.ci günü kalp krizi geçirmesi ardından bu gün tedavi gördüğü yoğun bakımdan çıkan CHP İl Başkanı Mustafa Acun'u AK Partili bayanlar hasta yatağında ziyaret etti.

Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne giderek Acun'a İl Başkanı Cengiz Tokmak'ın da geçmiş olsun dileklerini ileten Kadın Kolları üyesi bayanlar adına yapılan açıklamada; "Kısa zaman önce rahatsızlığı sebebiyle Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisi suren Sinop CHP İl Başkanı sayın Mustafa Acun beyi Sinop AK parti il başkanımız Cengiz Tokmak beyefendinin geçmiş olsun dileklerini ilettik. AK Parti Sinop il kadın kolları olarak kendisine acil şifalar dileriz" denildi. Ziyaret sırasında AK Partili bayanlar Başkan Acun'a çiçek takdim etti. Acun'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Bayramın 1. günü öğle saatlerinde aniden rahatsızlanan CHP İl Başkanı Acun, Sinop Atatürk Devlet hastanesine kaldırılmış, daha sonra Samsun’a sevk edilmişti.  Samsun da anjiyo yapıldığı öğrenilen Acun’un kalp damarlarından birinin tamamen tıkalı olduğu ve kalp krizi geçirdiği anlaşılmış ve stend takılmıştı. 


Editör: Vitrin Haber