AK Parti Sinop İl Başkanlığını ziyaret eden Maviş ve Ergün, partililer tarafından karşılandı.

Maviş, burada yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarına her zamankinden daha coşkulu ve heyecanlı şekilde start verdiklerini söyledi. 

Türkiye'yi yeni hedeflerine ulaştırma noktasında var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Maviş, şöyle konuştu:

"Şuna inanıyorum ki milletin adamı, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok yüksek bir oy oranı ile yeniden seçilecek. Buna inancımız tam. Ancak Türkiye’nin istikrarı ve kararlı yükselişi için Sayın Cumhurbaşkanımızı parlamentoda da güçlü kılmak zorundayız. Bu sebeple Sinop’ta da 2-0 yapmamız lazım. Geçen seçim çok az bir farkla kaçırdık. Ancak bu yıl daha fazla gayret edeceğiz ve 2-0’lık bir sonuç ile Sinop’u mecliste en güçlü şekilde temsil edeceğiz." 

Ayhan Ergün ise önemli bir merhale ve hedef için yola çıktıklarını dile getirdi. 

2004 yılından bu yana üç dönem Ayancık Belediye Başkanlığı yaptığını anımsatan Ergün, "Şimdi de milletvekili olarak sizlere hizmet etmek amacıyla yola çıktım. Belediye başkanlığım döneminde hangi duygu hangi heyecanı yaşıyorsam şu anda da milletimize, ilimize hizmet etmek üzere aynı duygu ve heyecanı yaşıyorum." diye konuştu. 

Maviş ve Ergül daha sonra Saraydüzü, Durağan ve Boyabat ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.