AK Parti Sinop Milletvekili adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş, Türkeli ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. 
Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, AK Parti olarak yapılan başarılı hizmetlerle, her kesimin beklentilerini yükselttiklerini söyledi.

AK Parti iktidarı döneminde ülkenin birçok alanda çağ atladığını ifade eden Tokmak, "2002 yılında iktidarda çok hizmetler yaptık. 'Söz de, karar da milletindir' dedik ve sadece milletten emir aldık. Yaptığımız hizmetler ortada. Allah nasip ederse milletimize yine hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. 

AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Nazım Maviş ise yaptığı konuşmada, muhtarlık görevinin en alt kademe görevlerinde görülmesine rağmen en zor görevlerden birisi olduğunu anlattı. 

Maviş, 7 Haziran sonrası ortaya çıkan tablonun ülkeyi zarara uğrattığını belirterek, "Seçim hükümeti kurulana kadar AK Parti iktidardan da uzaklaşmış değildi ama ayağımız tökezledi. Gittik, kapılarını çaldık bütün siyasilerin.  Devlet Bahçeli ülkenin önünü açacak imkana sahipken, ülkenin önünü kapadı, terörle mücadelede elimizi zayıflattı" diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber