24 Haziran seçimlerine planlı ve kapsamlı bir şekilde hazırlanarak, seçmenle birebir iletişim kurmayı başaran Maviş ve Ergün, iddialı yürüyüşlerine devam ediyor.

Seçim çalışmalarını kurum ziyaretleriyle sürdüren Maviş, İl Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğünü gezerek, çalışanlarla sohbet etti. 

Maviş kurum gezilerinin ardından, Atatürk Devlet Hastanesi çevresinde bulunan esnafları ziyaret ederek, 24 Haziran seçimleri için destek ve dua istedi.

24 Haziran tarihinde ülkemizin kritik bir seçime imza atacağını söyleyen Nazım Maviş, “Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Aziz milletimiz ve hemşerilerimiz her daim en doğru kararı vermişlerdir. Bu noktada yüreğimiz rahat. Milletimiz bir kez daha ülkemiz üzerinde kötü emelleri olan şer odaklarına geçit vermeyecektir. Sinop’umuzda seçim çok heyecanlı ve güzel bir atmosferde devam ediyor” dedi.

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Ayhan Ergün de Erfelek ilçesinde kurum ziyaretlerine devam etti.
Ziyaret ettiği kurumlarda 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Ergün açıklamasında, “16 Nisan’da sistem değişikliğini içeren bir referandum yaptık. Milletimiz yüzde 52 oranında verdiği oyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin önünü açtı. Şimdi önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Ben yine halkımızın en doğru kararı vereceğine inanıyorum. İnşallah hem Sinop’umuz, hem de ülkemiz için hayırlı olacak” dedi

Maviş ve Ergün her akşam olduğu gibi iftarlarını vatandaşlarla birlikte açarak, seçim çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar sürdürdü.
Editör: Vitrin Haber