Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara İl Kadın Kolları yönetimi ASİLDER’i ziyaret etti.

AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Elif Yeşim Araz beraberindeki Başkan Yardımcısı Funda Şentürk ile birlikte Sinop İli İlçeleri Derneği (ASİLDER)’i ziyaret etti. Derneğin Mamak Kültür Merkezindeki binasında gelen AK Parti temsilcilerini burada ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü, Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Fadime Göktaş, Basın ve Medya Koordinatörü-Genel Başkan Yardımcısı Aysun Özcan ve genel kurul üyeleri karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Güllü misafirlerine dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Tam bir Sinop sevdalısı olduğunu söyleyen ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü, Ankara’da kültür elçisi olduklarını, bu kutlu yolda yapılan sosyal yardımlara değerli iş adamlarının destek verdiklerini, dernekleri aracılığıyla burs vermek suretiyle de gençlerin eğitimlerine katkılarda bulunduklarını ifade etti. 
ASİLDER olarak kadınlara yönelik de başarılı çalışmalar yürüttüklerini belirten ASİLDER Kadın Kolları Başkanı Fadime Göktaş; “ASİLDER olarak çağdaş normlara uygun çalışmalar yapıyoruz. Kadına ve aileye değer veriyoruz. Gençlik Kolları Teşkilatı ile gönüllülük ilkesine göre  koordineli olarak başarılı çalışmalar yürütüyoruz” dedi. 
AK Parti Ankara İl Başkanlığı olarak ASİLDER’in faaliyetlerini takdirle takip ettiklerini ifade eden AK Parti Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Elif Yeşim Araz, Başkan Güllü ve ekibine başarılar diledi. Araz; “Derneğinizde samimi karşılamanız ve Sinop insanını yakından tanımak  bizleri çok memnun etmiştir, Yıllarca STK adı altında faaliyet gösterip, şu anda bizim yaptıklarımızı yapamadıkları görülüyor. Bu süreçlerde beylerimiz önümüzde giden ağabeylerimiz, bizler de arkalarında destekçileri olarak yürüyeceğiz, Karadeniz insanı vatansever, modern, ilerlemeye açık  ve vizyonu geniştir” diye konuştu.

Elde edilen başarıda birlik ve beraberliğin önemine değinen  Başkan Yardımcısı Funda Şentürk ise ASİLDER’in bu birlikteliği yakaladığını söyledi. Şentürk; “Bir dernekte başkan ne kadar başarılı ise;  arkadan gelenler de o kadar başarılıdır” dedi.  Ziyaret sonunda ASİLDER Başkanı Kenan Güllü misafirlerine nazik ziyaretlerinden ötürü plaket takdim etti.
 
Editör: Vitrin Haber