AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu Milletvekili Yusuf Yılmaz, Giresun, Artvin, Rize ve Kastamonu'ndaki çalışmalarını tamamlamasının ardından Sinop'a geldi. Sinop Valisi Köksal Şakalar'a nezaket ziyaretinde bulunan Yılmaz, daha sonra il başkanlığında belediye, parti ilçe, kadın, gençlik kolları başkanları, teşkilat üyeleriyle toplantı yaptı.  
AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü'nün de eşlik ettiği kent programında açıklamalarda bulunan Yerel Yönetim Karadeniz Bölge Sorumlusu Milletvekili Yılmaz, millete açık ve samimi olanın her zaman halkın gönlünde taht kuracağını, bunu ise AK Parti'nin başardığını söyledi.

"HİÇ BİR KİRLİ HESAP İÇİNDE OLMAYACAĞIZ"
Ekonomik saldırılarla mücadele edilirken, 2019 yerel seçimlerinin hazırlık dönemine de girildiğini hatırlatan Yılmaz, "AK Parti'nin bu zamana kadar hiç bir gizli ajandası olmadı, halkımıza hep samimi açık olduk, içimizdeki neyse onu yansıttık. Hiç bir kirli hesap içinde olmadık, olmayacağız. Halkın içinden doğan bir partinin birinci misyonu buydu, çünkü kendi de halktı bu şekilde hareket etmesi gerekiyordu. Biz her kesime kucak açan, ayrıştırmayan, ötelemeyen bir anlayış sergileyerek ülkemize hizmet etmeye çalıştık. Hatalarımızı ise görmezden gelmedik, istişarelerle gidermeye çalıştık. Doğru olandan ve haktan ayrılmadık. Güzel ülkemizin kalkınması güçlenmesi için büyük mücadeleler verildi. Bu büyük davanın çizgisi belli. Halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışı. Biz gönüllerine girmeyi hedef koyduğumuz halkımızla elle, kol kola olacağız. Hiç bir kirli hesap bizim yanımızdan yöremizden bile geçmeyecek. Biz başkalarının çıkar, menfaat hesaplarına alet olmayacağız, dur diyeceğiz. Geleceğimiz için AK Parti kadroları olarak birlikte çok çalışacağız." dedi.
Yılmaz, il başkanlığındaki toplantısının ardından çeşitli ziyaretler de gerçekleştirdi.