Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Sinop Milletvekili Adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş ilçe ve köy gezilerine devam ediyor.

AK Parti Sinop Milletvekili Adayları Tokmak ve Maviş teşkilat üyeleriyle birlikte ilçelerde kamu kurum, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bir güne birçok köy, kurum, esnaf ve vatandaş ziyareti sığdıran gittikleri yerlerde vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen AK Parti Adaylarının seçim gezisi oldukça samimi bir ortamda gerçekleşiyor. 


Maviş Erfelek’te Cengiz Tokmak Boyabat’ta yoğun çalışıyor...
AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak, dün Boyabat’ta bugün ise Türkeli ve Güzelkent’te seçim çalışmalarını sürdürürken, Nazım Maviş ise dün Erfelek merkezde başlatmış olduğu seçim çalışmalarına bugün Erfelek Köy ziyaretleri ile devam etti. 

Cengiz Tokmak’ın Boyabat ziyaretine Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve  Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazım Maviş’in Erfelek Köy gezilerine ise AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Erfelek AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Özen, Erfelek Eski Belediye Başkanı Sinop Milletvekili Aday Adayı İbrahim Felek, Sinop Milletvekili Aday Adayı Seyit Ali Çetin, eski İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Demir ve İl Genel Meclisi Üyeleri ve partililer eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayları, yöre halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sinop’un “MARKA ŞEHİRLER” arasına girmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden AK Parti Milletvekili Adayları, “2023 Hedefi doğrultusunda ülkenin kalkınmasının illerin kalkınması ile doğru orantılı tezahür ettiğini bu sebeple de Sinop’un kalkınması ve marka şehir olması için büyük çaba göstereceklerini” söylediler.

İlçe ve Köy gezilerine devam eden AK Parti Milletvekili Adayları Tokmak ve Maviş’in, vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinlemeleri ardından talepleride not alıyor. 
Editör: Vitrin Haber