AK Parti Sinop Milletvekili adayları Dr. Nazım Maviş ve Ayhan Ergün, adaylıkları kesinleşmesinin ardından hareketli başladıkları seçim çalışmalarına, aynı tempoyla devam ediyorlar. 

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine uyum içerisinde çalışarak iddialı bir şekilde devam eden Maviş ve Ergün, Sinop Sakarya Caddesi ve pazar yerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dilediler.
Ziyarette esnaflarla sohbet eden Maviş ve Ergün, 24 Haziran seçimlerinde Sinop’ta 2-0’a ulaşmak için destek ve dua istediler. 

HEMŞERİLERİMİZİN TEVECCÜHÜ İSTİKRARDAN YANA 
Esnaf ziyaretlerinde konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Dr. Nazım Maviş, “Sinop Milletvekili adaylığımız kesinleştiği andan itibaren Ayhan Ergün kardeşimle seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Hemşerilerimizin ilgisi, alakası ve teveccühü yine istikrardan yana olacak. Bunu gittiğimiz her yerde görüyoruz. İnşallah 24 Haziran Türkiye’mize ve Sinop’umuza yeni bir kapı aralayacak. 24 Haziran, Güçlü iktidar ve güçlü meclisin miladı olacak” dedi.
Milletvekili Adayı Ayhan Ergün ise, 24 Haziran seçimlerine bir aydan az bir süre kaldığını hatırlatarak, bu süre zarfında Sinop’u ilçe ilçe, köy köy, kapı kapı gezeceklerini kaydetti.

Ziyarette Maviş ve Ergün’e Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, Kadın ile Gençlik Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Editör: Vitrin Haber