AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığına yeniden Ferhat Yıldız seçildi. 

İlçedeki bir düğün salonunda yapılan kongreye mevcut başkan Ferhat Yıldız tek aday olarak katıldı. Kullanılan oyların tamamını alan Yıldız, yeniden başkanlığa getirildi.

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, kongrede yaptığı konuşmada, zorunlu olarak seçilen 15 kişilik yönetim kurulunun içinde ya da dışındaki herkesin davalarının birer neferi olduğunu söyledi.

Partilerinin kongrelerinde birilerinin kongrelerinde olduğu gibi kavga, kulis, kirli ilişkiler, ittifaklar yaşanmadığını aktaran Maviş, "Bizim kongrelerimiz istişarelerin, dava adamlığının kongreleridir. Bugün burada teşkilatımızın bütün kadrolarıyla biriz, beraberiz, hep birlikteyiz ve geleceğe hep birlikte kararlı şekilde yürüyeceğiz." dedi.

Partilerinin sadece AK Parti'ye gönül vermiş vatandaşların değil, "Bize bir kurtacı yok mu" diyen Arakanlıların, Gazzelilerin, Somalililerin, dünyanın mazlum coğrafyalarında imdat bekleyen insanların partisi olduğunu anlatan Maviş, şöyle konuştu:

"Göreve yeni gelecek arkadaşlarıma hatırlatmak istiyorum. Sakın ola ki birbirlerinizin ayıplarını açmayın, birbirinizin ayıplarını örtün. Allah ki kullarının ayıplarını örtüyor. Bize ne oluyor da birbirimizin arasındaki meseleleri açıp afişe edip, deşifre edip sağda solda konuşuyoruz. Birbirlerimize karşı merhametli olalım.

Bizler kardeşler topluluğuyuz. Sakın ola ki bir kardeşimizin kalbini incitmeyelim. Muhalefeti kendi kendimize değil, ilçe başkanımıza, belediye başkanımıza değil, bu ülkenin geleceğini karartmak isteyen HDP'lilere, CHP'lilere, bütün muhalefet partilerine yapalım. Enerjimizi birbirimizle uğraşmakla harcamayalım."

Kongreye AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker ve partililer katıldı.

 
Editör: Vitrin Haber