Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş AK Parti Sinop İl Başkanlığını ziyaret etti. Ataş; “AK Parti teşkilatının mensupları olarak partiye yük olan kişiler değil partimizin yükünü alan kişiler olmalıyız” dedi.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Sinop İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Cengiz Tokmak, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Müge Üstün Onur ve İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Dinçer tarafından karşılanan Ataş, AK Parti İl binasında bulunan toplantı salonunda partililerle bir araya geldi. Burada AK Parti İl yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve merkez ilçe yönetimi ile bir araya gelen AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş seçim koordinasyon merkezi çalışmaları hakkında bilgiler verdi, Sinop’ta yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti teşkilatı olarak yaklaşan yerel seçimlerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Ataş; “Yerel seçimler yaklaşıyor. Önümüzde sadece 1 yılımız var. Bunu çok iyi değerlendirmeliyiz. Sinop’u AK Belediyecilikle buluşturmak bizim görevimiz. Neden Sinop Belediyecilik anlamında yapılacak hizmetlerden mahrum kalsın. Bunun için çok çalışmamız gerek. Daha önümüzde bir yıl var diyerek işleri ağırdan almamalıyız. Böyle hareket edersek başarılı olmamız mümkün olmaz. Bizler AK Parti teşkilatının mensupları olarak partiye yük olan kişiler değil partimizin yükünü alan kişiler olmalıyız” dedi. AK Parti teşkilatının kurulduğu günden bu güne bir tarih yazarak geldiğini belirten Milletvekili Mustafa Ataş; “AK Parti kurulduğu günden bu yana geçen 10 yılda Türk siyaset tarihinde geçen 100 yılda başarılamayan işleri başardık. Bunu biz yaptık, biz başardık. Ama yarın iktidarı kaybettiğimiz zaman bunun bedelini hiçbir şekilde ödeyemeyiz ve bu vebalin altından hiçbirimiz kalkamayız.

Peki, biz buna müsaade edebilirmiyiz edemeyiz, etmemeliyiz. Bu işin kahrını çeken, bu güne getiren, hizmet uğruna yeri gelip haksızlığa uğramış olan insanların yüzüne bakamayız. Üzerimize çok büyük görevler düşüyor. Recep Tayyip Erdoğan günde 18 saat çalışıyor. Bu ülkede bırakın elini, parmağını dahi taşına altına koyma cesaretini gösteremeden siyaset yapan insanlar var. Tüm bunların yanında bir lider, Recep Tayyip Erdoğan tüm bedenini taşın altına koyuyor. Bunu yapıyorsa bize güvenerek yapıyor, bizim bu güveni boşa çıkarmaya hakkımız var mı? Yok. Sinopluların bize olan güvenini, beklentilerini boşa çıkarmaya hakkımız var mı? Yok. Arkadaşlar bizden istenen çok şey değil, günümüzün birkaç saatini seçmenlerimize ayıralım, onlarla sohbet edelim göreceksiniz başarıyı elde edeceğiz. Sinop’ta AK Belediyecilik farkını Sinoplulara yaşatmak istiyorsak bizlerde taşın altına elimizi koyacağız, koymalıyız” şeklinde konuştu. 

Editör: Vitrin Haber