Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik son olarak beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte merkeze bağlı Abalı köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Abalı köyü sakinlerinin sorunlarını yerinde tespit edebilmek için ziyarette bulunan Özçelik ve beraberindekiler misafir edildiği Şadettin Kaymak adlı vatandaşın evinde köy sakinleri ile hasbıhal etti ve köyün ihtiyaç duyduğu hizmetleri köy sakinlerinden dinleyip notlar aldı.
Misafirperverliklerinden dolayı Abalı halkına teşekkür eden İlçe Başkanı Özçelik, AK Parti olarak her zaman sahada ve vatandaşlarla içi içe olma geleneklerini devam ettirdiklerini söyledi.

Abalı köyüne gelerek buradaki vatandaşlarla sohbet etme imkanı bulduklarını ifade eden Fatih Özçelik, “Köyümüzde yapılan çalışmalar ve sorunları hakkında konuştuk. Sorunları yerinde görmek ve el birliğiyle çözüm üretmek düşüncesiyle yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımız Türkiye’de ve dünyada yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ve başarıya ulaştırdığı projelerin halkımız tarafından takdirle karşılandığını bir kez daha görmek bizleri çalışmalarımızda daha çok motive ediyor. Bu ziyaretlerimiz gerek köylerde olsun gerekse mahallelerde devam edecek” diye konuştu.